Strækfilm og strækfilmmaskiner fra Fromm

Nyhed: se vort komplette program på https://fromm-stretch.com/home/

Strækfilm er plastfolie som bruges til palleomvikling og omvikling af papkasser for at stabilisere og sikre varerne under transport og forsendelse. Filmen kan påføres manuelt eller med en strækfilmmaskine. Strækfilm er også effektiv emballering som beskyttelse mod fugt, støv og snavs ved opbevaring af paller på lager.

Med 25 års erfaring indenfor transportemballage har Walpak den nødvendige ekspertise til at hjælpe din virksomhed med at finde den optimale løsning indenfor strækfilm og strækfilmmaskiner.

Det gør vi gennem en grundig foranalyse, kalkulationer samt praktisk afprøvning og test, så vi finder den helt rigtige løsning og pris for jer. Vi samarbejder med jer om at opnå de ønskede resultater, hvad end det drejer sig om besparelser eller større effektivitet i forhold til palletering og transportfolie.

Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for din virksomhed!

Strækfilm Straekfilmvikler Walpak

Strækfilmssortiment

Walpak har et bredt sortiment af strækfilm både hvad angår ruller med strækfilm og banderolefilm som forbrugsmateriale, men vi er også i stand til at opfylde jeres behov for en strækfilmvikler eller strækfilmmaskine.

Håndstrækfilm

Håndstrækfilm er den mest simple løsning indenfor strækfolie. Håndstrækfilm er plastfolie som påføres manuelt fra rullen, eventuelt ved brug af tilbehør som en holder eller dispenser.

Det er muligt at købe håndstrækfilm i forskellige kvaliteter, og vi leverer naturligvis håndstrækfilm af den højeste kvalitet i form af vores eget verdenspatenterede produkt Walpak-Excess.

Håndstrækfilm leveres både som klar transparent og som sort plastfolie, eller anden valgfri farve efter ønske, med eller uden virksomhedens logo. Klar plastfolie har den fordel at man hurtigt ser, hvad pallens indhold er og for eksempel skanne stregkoder gennem plastfolien. Fordelen ved sort plastfolie er, at indholdet på pallen ikke ses igennem plastfolien, og dette er medvirkende til at nedbringe risikoen for tyveri, da svage sjæle ikke fristes.

Strækfilmvikler

En strækfilmvikler eller palleomvikler består af en elektrisk drejeskive, som en palle placeres på, hvorefter man med et tryk på en knap får skiven til at dreje og automatisk få påført strækfilm fra en fastgjort rulle. Dette er en enkelt og effektiv metode til at påføre strækfilm til paller.

Det er også muligt at købe strækfilm til strækfilmvikler i flere kvaliteter (tykkelsen måles i my) og valgfri farver eller transparent.

Strækfilm fås med eller uden forstræk. Forstræk vil sige at strækfilmen er forstrukket under fremstillingen.

Der findes også strækfilmvikler, der er i stand til at strække filmen. Walpak har stor succes med at reducere virksomheders driftsomkostninger til emballage med mere tidssvarende højteknologiske strækfilmviklere og strækfilm, der kan strækkes op til 400%.

se vort nye program på https://fromm-stretch.com/home/

Strækfilmmaskine

Vi har en strækfilmmaskine til ethvert behov. Lige fra den højteknologiske fuldautomatiske strækfilmmaskine, til den avancerede halvautomatiske strækfilmmaskine i forskellige størrelser og udførsler.

Hvis I gerne vil købe en strækfilmmaskine brugt, finder I hos os en strækfilmmaskine brugt til en god pris – og med fuld garanti.

Vi opdeler vores sortiment af strækfilm i følgende undergrupper:

  • Budget-palleomvikler til den lille daglige / ugentlige palletering og forsendelse
  • High performance strækfilmmaskine til det store daglige / ugentlige palleoutput
  • Automatisk strækfilmmaskine, hvor man søger at automatisere manuel omvikling

Ved hjælp af vores mangeårige erfaring og veluddannede teknikere og maskinkonsulenter sikrer vi, at I får den bedst mulige omvikling – tilpasset netop jeres opgaver.

Kontakt os på tlf.: 7020 2090 for at få et kvalificeret og økonomisk fordelagtigt løsningsforslag til strækfilmvikling eller udfyld kontaktformularen nederst på siden.