Forbrugsmaterialer – Samlet oversigt

Walpak lagerfører et komplet sortiment af forbrugsmaterialer til vore emballageindpakningsmaskiner. Vi tilbyder også et One Stop Shop koncept, hvor vi kan levere alt, hvad I har brug for inden for transportemballage og transportindpakning. På denne måde behøver I kun at kontakte én virksomhed for at bestille jeres komplette sortiment af varer.

Det sparer tid, administrationsomkostninger og muliggør sampakning af forskellige diverse varenumre og medfører desuden besparelser i jeres administration.

Herunder er en kort oversigt over vore mange forskellige typer forbrugsmaterialer til emballering og indpakning:

 • strækfilm til maskinbrug såvel som håndbrug, transparent eller med farve, med UV, kunde logo eller tryk, med og uden kerne mm.
 • krympehætter, krympeplast, støvhætter, plastfolie i endeløse baner mm.
 • stålbånd med overfladerne: blånet, sortlakeret, zinkstøvlakeret eller varmt galvaniseret. Alle rullestørrelser kan leveres i standard eller jumbo ruller.
 • metalplomber til stålbånd, med eller uden tryk/logo
 • polyesterbånd ( PET – strap ), til automatisk eller manuel brug, standardgrøn eller kundens farve, med eller uden tryk. Standard, jumbo og super jumbo ruller.
 • plastbånd ( pp bånd ) til automatisk såvel som manuel brug, standard sort eller efter kundens farve, med eller uden tryk.
 • luftpuder i mange kvaliteter. Bla. 50 % genbrugsplast fra 3 parts indsamling
 • luftpuder i papir med FSC Certifikat
 • papirfyld / papirkrøl i 100 % genbrugspapir med FSC Certifikat
 • dunnage bags i papir eller plast til container sikring,  med eller uden tryk
 • papkantvikler, standard eller fugtbestandige, neutrale eller farvet, med og uden tryk.
 • paprør, standard eller farvet, med og uden tryk
 • bobbelkuverter , standard med eller uden tryk
 • plastposer med eller uden tryk
 • papirsposer standard eller med tryk, 100 % genbrug og med FSC Certifikat
 • tape, papir eller pp, med eller uden logo
 • Vores tre hovedområder – Omsnøring, Strækfilmvikling og Kassefyld
Strækfilmsvikler Fuldautomatis Walpak Maskinelogo

Vi kan tilbyde levering af nævnte produkter baseret på fastprisaftaler, dog med valuta/råvareindeks regulering. Lagerførelse af Deres varer kan ligeledes tilbydes after aftalt leveringsskema med ønske om just-in-time levering direkte til produktionslinierne, eller som det måtte passe bedst for jeres virksomhed.

Vort hovedlager er centralt placeret i Vejle, og er udstyret med topmoderne lagerhåndteringsudstyr samt WMS-systemer, og er således klar til at servicere nye såvel som eksisterende Walpak kunder. Alle kunder er lige velkomne – hvad enten det drejer sig om to ruller bånd eller et fuldt vognlæs af strækfilm. Vore lagerekspedienter har stor erfaring og viden om de ovennævnte Walpak produkter, hvilket sikrer en høj kvalitet i pluk/pak og efterfølgende ekspedition af kundeordrer. Vores varer kan ligeledes afhentes på vort lager i vores åbningstid: Alle hverdage (undtagen fredag) fra kl. 7.00 til kl. 16.00, fredag fra kl. 7.00 til kl. 15.00. Vi tilbyder levering samme dag i hele Danmark, eks. ikke landfaste øer. Udenfor åbningstiden kan der foretages vare udlevering efter nærmere aftale.

NB: Bruger I indpakningsprodukter, som ikke findes på ovennævnte listeuddrag af vort sortiment, er I meget velkomne til at ringe eller sende os en e-mail – så skal vi nok forsøge at løse opgaven for jer!
Oplys gerne jeres årlige behov, leveringsmængder samt produktspecifikationer.

Har du spørgsmål, ønsker du at bestille, eller kan du ikke finde det produkt, du søger, sidder vore erfarne emballagespecialister klar på tlf.: 7020 2090 alle hverdage fra kl. 8 til 16.

Få vore brochurer

Bestil brochurer på stålbåndsmaskiner, polyesterbåndsmaskiner, strækfilmviklere og kassefyldsløsninger m.m. nederst på siden.

Walpak Forbrugsmateriale 2 Ringe

Forbrugsmaterialer – Omsnøringsbånd

Omsnøringsbånd: Polyesterbånd, stålbånd, plastbånd / PP-bånd og WG-

Strækfilm Straekfilmvikler Walpak

Forbrugsmaterialer – Strækfilm

Oversigt over vore mange typer strækfilm

Walpak Kassefyld Papir

Forbrugsmaterialer – Kassefyld

Oversigt over kassefyldsløsninger – luftpuder såvel som papirfyld

Omfattende udvalg af forbrugsmaterialer hos Walpak

Næsten alle industrier udfører logistiske processer og har brug for de tilsvarende materialer. Især den korrekte emballering og sikre transport af varer kræver mange arbejdsgange. Hos Walpak kan du få forskellige forbrugsstoffer til pakkemaskiner fra én kilde. I vores butik finder du alt, hvad du har brug for til emballering af varer eller sikring af varer. Forbrugsmaterialer til emballering anvendes forskelligt alt efter anvendelsesområde, hvorfor der kan være behov for forskellige materialer og produkter. Hos Walpak kan du dække alle dine behov for forbrugsstoffer, så du slipper for yderligere administrationsomkostninger og andre ressourcer. Vores forbrugsmaterialer af høj kvalitet er pålidelige og modstandsdygtige på grund af de høje kvalitetsstandarder. Det betyder, at produkterne kan anvendes efter dine egne behov, afhængigt af varer og råvarer.

Leveret fra én kilde – produktsortiment hos Walpak

Hos Walpak finder du et bredt udvalg af forbrugsvarer til din virksomhed. Vores forbrugsmaterialer kan bruges til at emballere en lang række artikler, varer og merchandisevarer. Til emballageprocessen finder du et varieret udvalg af luftpuder, papirfyld, papirbølgepapir, bobleposer, plastikposer og meget mere. Ved hjælp af vores produkter kan du transportere dine varer ubekymret uden at beskadige dem. Til den forenklede transport af f.eks. paller, kartoner og containere tilbyder vi også forskellige forbrugsmaterialer. Du kan bruge strækfilm, stålbånd, plastklæbebånd og meget mere til at sikre dem. Tag et kig på vores produktoversigt og bestil alt, hvad du har brug for, samlet via vores shop. Walpak er en omkostningseffektiv løsning til at udstyre dig selv med udstyr til pakning af varer og transport af varer. Vores erfaring og ekspertise gør os i stand til at forsyne vores kunder med alle de nødvendige forbrugsstoffer til deres logistikprocesser.

Vi tilbyder pålidelige og forbrugsmaterialer

Pålidelige forbrugsmaterialer er vigtige af mange årsager. På den ene side kan emballage af høj kvalitet tjene til at beskytte varerne, så du kan opretholde dine kvalitetsstandarder over for dine kunder og forretningspartnere.

Desuden tjener alle forbrugsartikler til at sikre varerne under emballagen til den efterfølgende transport. Forbrugsmaterialer af høj kvalitet såsom stålbånd og industrielt klæbebånd kan minimere farerne under forsendelsen og lette transporten. Da de emballerede varer kan variere meget i størrelse og vægt afhængigt af din virksomheds branche, skal forbrugsartikler sikre pålidelighed og høj modstandsdygtighed selv under vanskelige forhold. Derfor er vores produkter uden undtagelse af høj kvalitet og kan vælges i forskellige udgaver alt efter dine behov. For at sikre, at du får det produkt, du har brug for, står vores kompetente rådgivere til rådighed pr. telefon for at besvare alle dine spørgsmål om vores sortiment.
Tilpas forbrugsvarer med logo eller tryk

Forbrugsmaterialer kan bruges til andre formål end at emballere og fastgøre varer. Hos Walpak kan du få dine forbrugsartikler tilpasset. Vi trykker alle produkter i vores sortiment med dit logo eller andre ønskede påskrifter med tryk. På den måde kan du tydeligt mærke dine varer ved udlevering til partnere eller kunder. Du kan f.eks. tilpasse elementære forbrugsartikler som tape, papir eller PP med dit firmalogo. Du kan også få os til at trykke på andre produkter som f.eks. sække, strækfilm eller metalforseglinger til stålbånd. Vores varer af høj kvalitet er en omkostningseffektiv måde at mærke varer og merchandise med dit firmadesign på og samtidig sikre en sikker transport. Du kan få mere at vide om vores emballageløsninger i vores brochure.

Langtidsholdbar kvalitet – her finder du bæredygtige forbrugsmaterialer

Da der er brug for mange forbrugsartikler, især for kunder, der regelmæssigt sender varer, er vi forpligtet til at gøre vores produkter bæredygtige. For at opnå en lang holdbarhed er vores sortiment af forbrugsvarer designet til at være af høj kvalitet. På den måde bidrager vi til, at der er brug for færre forbrugsartikler, og at du kan bruge de købte produkter til forskellige processer. Alle vores produkter er desuden fremstillet af 100 % genbrugspapir eller andre genbrugsmaterialer. F.eks. er vores luftpuder til polstringsvarer fremstillet af 50 % genbrugsplast, som vi indsamler og indkøber fra tredjepartsleverandører. Desuden er nogle af vores produkter FSC-certificeret. Invester i Walpaks holdbare og genanvendelige forbrugsartikler, og vær med til at beskytte miljøet med bæredygtige produkter.