Forbrugsmaterialer – Omsnøringsbånd / Strapbånd

Omsnøring med polyesterbånd, PP-strap, stålbånd eller WG-bånd

Omsnøringsbånd, også kaldet strapbånd, pallebånd eller emballagebånd, bruges til omsnøring af paller, papkasser eller andet gods i forbindelse med emballering og fiksering af emner ved transport. Hvilken type omsnøringsbånd man skal bruge til sin pakning afhænger af, hvad det er for noget gods, man transporterer og naturligvis vægten af dette.

Uanset dine behov så har Walpak det rette omsnøringsbånd til din virksomheds produkter. Hvis du er i tvivl om hvilken type omsnøringsbånd, der er den rette for jeres virksomhed, så kontakt os gerne og få opdateret kyndig vejledning fra vores emballageeksperter, som har over 25 års erfaring indenfor transportemballage.

Ring til os på tlf: 7020 2090.

Walpak har et komplet sortiment af omsnøringsbånd samt omsnøringsmaskiner, og vi kan levere totalløsninger, som er skræddersyet til netop jeres virksomhed.

Omsnøringsbånd inddeles i fire hovedgrupper:

  • Polyesterbånd
  • Stålbånd
  • PP-strap
  • WG-bånd med tilhørende metalspænder

Vi er eksperter i komplette strapbånd løsninger, og nedenfor kan du læse en udførlig beskrivelse af de fire forskellige typer strapbånd vi fører.

Polyesterbånd

Omsnøringsbånd lavet af polyester, også kaldet PET-bånd eller PET-strap, benyttes til strapping af tungt gods som for eksempel træ, aluminium, stål med mere, da denne type omsnøringsbånd har en meget høj brudstyrke. Polyesterbåndet er er designet til let aftagning, når varerne  igen skal udpakkes. Strapbånd af polyester fås i bredden 8 til 32 mm og i tykkelsen 0,4 til 1,2 mm. Vi tilbyder to kvaliteter af polyesterbånd:

  • Premium polyesterbånd til de mere krævende applikationer, oftest til brug i helautomatisk omsnøring og omsnøringsanlæg som eksempelvis vores OMS-omsnøringssystemer. Se mere her på siden under helautomatik og se desuden den seneste introduktionsvideo
  • Budget polyesterbånd til de mindre krævende opgaver, oftest til den mindre omsnøringsopgave evt. sammen med vore røde budgetmaskiner

Vores sortiment indeholder desuden polyesterbånd i forskellige farver: Hvid, sort, grønt eller transparent. Polyesterbånd kan endvidere bestilles med logo i op til to farver fuldstændigt efter jeres ønske. Omsnøringsbånd af polyester overholder altid alle sikkerhedskrav, herunder DIN-normerne. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger om denne form for omsnøringsbånd.

PP-strap

Omsnøringsbånd i plast i materialet Polypropylen, kaldet PP-bånd eller PP-strap, bruges til middeltungt gods og til eksempelvis lukning af papkasser eller bundtning af produkter. PP-strap bliver ofte brugt og er den billigste form for omsnøringsbånd i sortimentet. Omsnøringsbånd af plast findes i bredden 5 til 19 mm, samt i tykkelsen 0,5 til 1,0 mm. Vi tilbyder to kvaliteter af strapbånd i Polypropylen:

  • Premium PP-strap er til den mere krævende omsnøring, oftest til brug i helautomatiske omsnøringmaskiner og anlæg som for eksempel vores omsnøringssystemer fra OMS. For yderligere information om omsnøring i større anlæg, se en introduktionsvideo vedrørende dette nederst på siden.
  • Budget PP-strap er omsnøringsbånd der egner sig til den mindre krævende opgave, hvor omsnøringsmaskiner fra f.eks. Fjernøsten med fordel benyttes.

Vi tilbyder PP-strap i en række forskellige farver, desuden kan hver en rulle PP-strap fremstilles med logo i op til to farver efter dit ønske. Disse omsnøringsbånd af plast overholder alle gængse sikkerhedskrav – inklusiv DIN-normerne.

Stålbånd

Stålbånd benyttes ligeledes til transportsikring af tungt gods, eksempelvis betonblokke, træ, rør eller lignende. Stålbåndet findes i bredder fra 13 mm til 32 mm, samt med en tykkelse fra 0,4 mm til 1,0 mm. Vi tilbyder et komplet sortiment af standard stålbånd såvel som High Tensile stålbånd, der med de unikke egenskaber og den høje brudforlængelse er særdeles velegnede som strapbånd til stålindustrien og stålgrossister, samt ved distribution af rør og plader i øvrigt. Vores sortiment af strapbånd i stål indeholder alle eksisterende overfladebehandlingerne på markedet: Blånet, sortlakeret samt zinkstøvlakeret. Alle stålbånd overholder naturligvis de gængse sikkerhedskrav – heriblandt DIN-normerne.

WG-bånd

WG-bånd bruges til tungt gods sammen med, eller som erstatning for, PET-bånd og stålbånd. WG-bånd, også kaldet VG-bånd er tekstil strapbånd lavet af polyester. WG-bånd er så stærkt, at det kan erstatte omspændingsbånd af stål, mens det er langt mere behageligt at arbejde med, da det er blødt og uden skarpe kanter. WG-bånd kommer i bredden 9 til 50 mm og i tre forskellige kvaliteter. WG-bånd leveres med stålspænder og dertilhørende efterspænder / båndstrammer. Kontakt vores salgsafdeling på tlf.: 7020 2090 for flere informationer omkring de forskellige typer omsnøringsbånd, så hjælper vi din virksomhed med at finde den bedste løsning for jer.

S Series 10 Omsnøringsmaskiner Emballagering Omsnøring Walpak

Båndstrammere, tilbehør og service

Vi fører naturligvis også et bredt udvalg af båndstrammere og tilbehør til strapbånd. Vi har de klassiske, manuelle båndstrammere, luftdrevne omsnøringsmaskiner til stålbånd, fuldautomatiske løsninger, samt den seneste touch screen båndsrammer, der gør omsnøringen let som en leg.

Vi tilbyder service og reparation af dit udstyr, så du altid er dækket ind, når det gælder dine behov for transport‐emballage.

Pålidelig sikring af varer med polyesterbånd/PET strap eller PET bånd

Når du skal opbevare og transportere dine varer, er det vigtigt at bruge kraftig omsnøring for ekstra sikkerhed. Paller, kasser og andre varer kan pakkes ind med strapbånd såsom PET-strap eller også kaldet PET bånd. Denne ekstra fiksering bevæger sig / flytter sig ikke under transporten, og dine varer ankommer derfor ubeskadiget til modtageren såfremt du bruger strapping efter producentens anvisninger. Som emballageeksperter tilbyder vi dig vores mere end 25 års erfaring med at finde den ideelle strapbånds emballageløsning til dig , hvad enten det er polyesterbånd, stålbånd eller anden emballageomsnøring. Du kan naturligvis også få praktiske helhedsløsninger til emballagematerialer og pakkeudstyr hos os, som er præcist tilpasset dine individuelle behov. Polyester- og PP-strap er blandt de mest brugte plastbånd/PET bånd og kan bruges til en række forskellige varer når disse skal forsendes.

Polyesterstrapping for ukompliceret varesikkerhed

Hvilken type emballage strapbånd du bruger bedst afhænger af varetypen, emballagetypen og selvfølgelig vægten på emnet/pallen. Polyesterstrap er en omsnøringløsning, der er ideel til særligt tungt gods, da PET strap materialet har en meget høj brudstyrke. Polyesterbånd, også kendt som PET-bånd eller PET-strap, bruges derfor ofte til at fastspænde feks. træ, aluminium, stål eller andre industrivarer indenfor bygge og anlæg. Muligheden for nem afmontering er også særdeles praktisk med denne type plastbånd. Polyesterstrap fås i variable bredder og tykkelser og kan derfor tilpasses de respektive krav. Billigere plastbånd kan bruges til små pakkeopgaver, som også bruges til tilsvarende billigere maskiner.

Plastbånd af høj kvalitet til krævende applikationer

Du finder polyesterstrap i vores sortiment i forskellige kvaliteter, som blandt andet afspejler sig i tykkelsen og dermed stabiliteten af godslasten. Vores førsteklasses strapbånd  bruges typisk sammen med fuldt automatiseret emballeringsudstyr til strapping. Disse kan du selvfølgelig også få i vores sortiment i førsteklasses kvalitet. Kontakt os gerne for en uforpligtende telefonsamtale eller konsultation og find den ideelle kombination af polyesterstrap og den tilsvarende omsnøringsmaskine til dig. Det er selvfølgelig også muligt at bruge Pet-Bånd i forskellige farver. Uanset om det er sort, grønt, hvidt eller gennemsigtigt – polyestertape kan bestilles efter dine ideer. Individuelle ordrer, såsom plastbånd/PET bånd med et eller tofarvet logotryk, er også mulige for yderligere identifikation af varerne. Dette giver dig polyesterstrap, der er skræddersyet til dig, hvilket gør det nemt at finde og spore dine produkter.

Pålidelig polyestertape og kompetent rådgivning

Når du vælger at arbejde sammen med os som erfarne emballageeksperter, er du sikker på produkter af høj kvalitet. Vi leverer i dag til en lang række krævende kundegrupper, som dagligt er afhængige af vores emballagematerialer og pakkemaskiner. Vores PET-bånd opfylder naturligvis alle sikkerhedskrav, inklusive DIN-standarderne. Vi rådgiver dig gerne om at finde den rigtige strapbånd til dig, uanset om det er plastbånd til mellemtunge varer eller særligt robust premium polyesterstrapping. Du kan naturligvis også få det rigtige tilbehør hos os, såsom manuelle til fuldautomatiske båndstrammere til store og små pakkeopgaver. Du kan også stole på vores erfarne og pligtopfyldende medarbejdere til rådgivning, service og reparationer. Du skal blot kontakte os for en uforpligtende konsultation og drage fordel af maksimal pålidelig og økonomisk emballage.