Fromm Ap150

Walpak Mini Air – mobil luftpudemaskine

Walpak tilbyder et stort sortiment af små mobile luftpudemaskiner, der henvender sig til kunder, som ønsker en enkel luftpudeløsning.

De små Walpak Mini Air maskiner er kendetegnet ved en hurtig og nem opstilling samt enkle brugermenuer.

Luftpudemaskinerne bruger en lang række luftpudetyper i forskellige kvaliteter, alt fra High Performance folier, Antistatiske folier til vore meget populære folier i genbrugsplast eller bionedbrydelige folier. Foliekvaliteterne leveres i bredderne: 200, 400, 600, og 800 mm .,  og som enkeltpuder eller som “isterningspuder”

Bestil brochure nederst på siden eller kontakt vores salgsafdeling på tlf.: 7020 2090 og tal med en af vore erfarne luftpudespecialister.

Luftpuder Sq
Kassefyld Luftpuder
Komposterbar Kassefyld Luftpuder

Luftpuder

Beskyttelse med luftpuder er ideelt til forsendelser med post på grund af den lave vægt. Luftpuder egner sig især godt til webbutikker, som sender mange forskellige typer af pakker med posten, og gerne vil holde omkostningerne til portoen nede.

Folie til fremstilling af luftpuder fås i følgende dimensioner og kvaliteter

  • standard folie
  • luftpuder baseret på 100 % genanvendt plast fra 3 parts indsamling
  • bio nedbrydelig folie
  • komposterbar folie
  • folie baseret på sugar cane technology
  • antistatisk
  • papirpuder

– herunder vores fuldkomne unikke biologisk nedbrydelige folier. Vi har desuden en lang række specialfolier til fremstilling af luftpuder til mere specielle applikationer, eksempelvis antistatiske folier og laminerede folier – sidstnævnte til fremstilling af ekstra holdbare luftpuder til forsendelse af tunge produkter.

Ud over forbrugsmaterialer til fremstilling af luftpuder kan Walpak naturligvis også sammensætte en komplet løsning indeholdende både materiale til luftpuder og en luftpudemaskine.

Hos Walpak finder du alt inden for forbrugsmaterialer til transportemballage, og vi kan derfor også opfylde dine behov indenfor kassefyld – hvad end du er på udkig efter 50 % genbrugsfolie til luftpuder eller materialer til pakkefyld af 100 % genbrugspapir med FSC Certificat.

Kassefyld bruges som beskyttelse af dine varer ved pakning og emballering til forsendelse. Kassefyld udfylder den overskydende plads i papkassen og virker stødabsorberende, så produkterne ligger stabilt og sikkert – og ikke rasler rundt under transport.

Uanset hvilket produkt du skal emballere og sende, hjælper Walpak dig med at finde den helt rigtige indpakning, så du sikrer, at dine varer når sikkert frem. Walpaks emballagekonsulenter har over 25 års erfaring indenfor kassefyld og kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til den bedste pris.

For at hjælpe dig bedst muligt tilbyder vi en gratis testindpakning af dit produkt.