Moderne posepakkemaskiner til effektive processer, er ikke blot pakkemaskiner

Industri Posepakkemaskine Posepakkere Automatisk Manuel

I næsten alle brancher skal adskillige produkter pakkes og klargøres til transport og salg. Det primære formål med emballagen er at beskytte varerne imod påvirkninger som støv eller fugt. Derudover er små dele pakket kompakt og resultatet er et attraktivt og professionelt look. Emballagen kan naturligvis også samtidig bruges som markedsføringsværktøj, for eksempel ved at trykke logoer, hjemmeside navn og andre informationer.

Med en posepakkemaskine, eller posepakker,  kan du bruge alle disse fordelagtige egenskaber ved moderne emballage og nyde godt af den ukomplicerede og enkle betjening. Posepakkemaskiner og den plastemballage, der bruges sammen, har den fordel, at de er en robust og højkvalitets emballage kan bruges til en lang række forskellige produkter. Emballagen, der bruges med posepakkeren , bruges på tværs af en lang række industrier, hvilket giver omkostningseffektiv emballering, der pålideligt beskytter produkterne under transport og distribution.

Fordelene ved en højtydende posepakkemaskine

Hvis du ønsker at effektivisere dine emballageprocesser, er moderne poseemballagemaskiner det helt rigtige værktøj. Enhederne kan nemt integreres i eksisterende processer og tillader fleksible anvendelsesmuligheder. Du kan bruge enten en automatisk posepakkemaskine eller en semi-automatisk posepakkemaskine. Du som kunde nyder godt af ensartet og attraktiv emballage samt høj effektivitet.

Med en lodret posepakkemaskine eller horisontal posepakkemaskine kan du skabe ensartede emballager med et professionelt udtryk, men stadig lave tilpasninger til forskellige produkter. Du har fx mulighed for at udstyre posepakkeren med et stort udvalg af forskellige posestørrelser og dimensioner. Poserne kommer bekvemt på ruller for nem opbevaring og bærbarhed.

T 300 Tabel Posepakkemaskine Posepakkere Automatisk Manuel
Tabel Posepakkemaskine Posepakkere Automatisk Manuel T375

Vores udvalg af moderne posepakkere

En posepakkemaskine er en værdifuld investering, som vil forenkle emballageprocessen markant i mange år fremover. I vores sortiment finder du for eksempel industrimaskiner, men også bordmodeller og en lang række unikt tilbehør. Det er lige meget om du vælger en vertikal posepakkemaskine eller en horisontal posepakkemaskine- udstyret er ukompliceret og brugervenligt, så du kan komme i gang med det samme med efter en kort introduktion.

Du har mulighed for at udføre semi-automatiserede pakkeprocesser med posepakkemaskiner, samt fuldautomatisere dine processer direkte. Ved semi-automatisk emballering anvendes en posepakkemaskine. Det betyder, at poserne først fyldes med luft for at fremskynde og lette manuel pakning.

Posepakkemaskine med integreret kvalitetskontrol, er moderne pakkemaskiner

Uanset om du vælger den semi-automatiske emballage eller den fuldautomatiske løsning – under alle omstændigheder ønsker du naturligvis at implementere den lavest mulige fejlrate og altid levere tilfredsstillende produkter til dine kunder.

Med posepakkemaskiner fra vores sortiment kan du stole fuldt ud på den innovative kvalitetskontrol, som fritager dig for yderligere manuelt arbejde. Det såkaldte “Vision System” genkender og frasorterer forkerte produkter og foretager samtidig en automatisk optælling af de indeholdte produkter.

Så du kan derfor stole på den automatiske posepakkemaskine med ro i sindet og være sikker på, at selv små dele er pakket korrekt og efter den ønskede standard fra vor producenter.

Den resulterende ensartethed, som er resultatet af horisontale og vertikale posepakkemaskiner, muliggør derfor ukompliceret håndtering og posepakning, samt implementering af høje kvalitetsstandarder.

Implementer individuel emballage med posepakkemaskiner

Udover muligheden for ensartet og attraktiv emballage til et bestemt produkt, er der ved brug af posepakkemaskiner også mulighed for individuelt tryk, samt tilpassede materialer. Du kan for eksempel tilslutte vores specialprintere til vor posepakkemaskine og så blot selv printe dine informationer såvel som Print And Aplly på poser.

Uanset om det er montageinstruktioner, produktinformation, hjemmeside eller blot dit logo – Posepakkemaskinerne kan tilpasses på ingen tid overhovedet. Den intuitive betjening muliggør også hurtige ændringer af printjobs mm. Selve poserne kan også i høj grad tilpasses den enkelte opgave. Udover posedimensionerne har du også mulighed for at vælge grundfarven på posen, for eksempel at bruge en farvet pose til praktisk beskyttelse af produktet i stedet for gennemsigtige poser.

Industri Posepakkemaskine Posepakkere Automatisk Taske

Vores fremragende kundeservice til valg af pakkemaskine til poser, som oftest blot kaldes posepakkemaskiner

Når du har besluttet dig for at samarbejde med os omkring moderne plastemballage, er der en række muligheder for fleksibelt arbejde og en omkostningseffektiv implementering af dine markedsføringsideer. Vi tilbyder dig ikke kun posepakkemaskiner og de tilsvarende emballagematerialer fra en enkelt kilde, men støtter dig også med hurtigt tilgængelig og kompetent kundeservice. Vi tilbyder også mulighed for at integrere dine posepakkemaskiner med dertilhørende poser lavet af opgavespecifikke materialer.

For eksempel tilbyder vi poser til medicinske produkter, antistatiske poser til elektronikkomponenter, samt biologisk nedbrydelige poser til virksomheder, der ønsker at gøre klassisk plastikemballage mere bæredygtig. På præcis samme måde varierer tykkelsen på plastikposerne naturligvis fra særligt krævende filmtykkelser til enkle film til industriprodukter. Du skal blot kontakte os med dine individuelle behov for posepakkemaskiner, så finder vi den rigtige løsning til dig.

Få rådgivning nu