PET strap

Walpak tilbyder et stort udvalg af forbrugsvarer, der er nødvendige for at samle alt hos en og samme leverandør. Kontakt os for mere information og et tilbud.
STARstrap™ erstatter stålbånd.
Som en førende producent af omsnøringssværktøj og -udstyr til forskellige typer af omsnøringsautomatik, har FROMM startet produktionen af STARstrap™ polyesterbånd i vores nye fabrikker i Kölleda, Tyskland, i Santiago, Chile, samt Thailand.

Bestil på salg@walpak.dk eller 70202090

Det nye højtydende polyesterbånd.

Polyesterbånd er kendetegnet ved en enestående brudforlængelse og fremragende tilspænding, egenskaber der er afgørende for en sikker omsnøring. Sammenlignet med stålbånd har polyesterbånd en høj brudforlængelse og absorberer derfor stød under transport og håndtering meget bedre end stålbånd. Den høje tilspændingskapacitet kompenserer for polyesterbåndets lavere brudstyrke og gør det således muligt at udskifte stålbånd med polyesterbånd.

STARstrap™ er fremstillet på højteknologiske ekstruderlinjer i Fromms  nye fabrikker, der er udstyret med løbende kvalitetskontrolmaskiner og test, der sikrer en høj kvalitetsstandard.

FROMM fremstiller alle kommercielle bånddimensioner med høj ydeevne, hvilket garanterer perfekte funktioner i maskiner og værktøj. En omfattende lagerorganisation og en professionel logistikvirksomhed betyder, at FROMM hurtigt kan imødekomme markedets forskellige behov.

Det moderne system med polyesterbånd giver mange fordele
STARstrap™ Polyesterbånd har fremragende produktegenskaber, f.eks. høj brudstyrke, enestående brudforlængelse og fremragende bibeholdt tilspænding.
Disse egenskaber giver:
Høj stødabsorbering i tilfælde af stød under transport
Mindre kantskader på varer der omsnøres
Tilspændingen opretholdes i tilfælde af, at emnet som omsnøres krymper under opbevaring eller transport.
STARstrap ™ Polyesterbånd, der erstatter stålbånd muliggør brug af bånd med lavere brudstyrke.

Lavere materialeomkostninger.
Mindre personskade i tilfælde af båndbrud i forhold til stålbånd.
Nemmere og renere håndtering og affaldshåndtering sammenlignet med stålbånd.