Fuldautomatisk omsnøring med stålbånd

Speciale – FROMM automatiske omsnøringsmaskiner til polyester/pet- og stålbånd er designet til specialprodukter. Nogle produkter kræver særbehandling. Løsningsorienteret rådgivning fra globalt etablerede og lokalt repræsenteret erfarne og kvalificerede FROMM-eksperter med konkrete forslag på de bedst mulige løsninger. Udvikling af egnede intelligente koncepter, ved hjælp af den mest moderne software og programmering. Komplette, robuste, meget pålidelige maskiner og komplette systemer. De opfylder eller overgår de højeste kvalitetsstandarder i dagens branche. Fleksibel integration i eksisterende eller nye systemer hos kunden.

Kombinationer med og integration af alle former for avancerede robot- og transportteknologier. Dette resulterer i fremragende pakke/pallestabilitet og et højt beskyttelsesniveau og transportsikkerhed.

Med innovative 3D-detaljerede designprogrammer sikrer Fromm, at alt passer og fungerer før start og efterfølgende. Omfattende uddannelse af kundens personale og operatører med brugervenlige betjeningsvejledninger gør det muligt for kundens medarbejdere at arbejde fornuftig og effektivt. En garanti for en lang levetid er en naturlighed fro ale Fromms produkter