Strækfilm Palle

Maskinstrækfilm

Strækfilm findes i mange forskellige typer og bruges for eksempel til transportemballage og omvikling af paller, eller der påføres strækfilm på pallegods, der skal opbevares på lager, som beskyttelse mod fugt eller snavs. Ofte bruges strækfilm også til omvikling af papkasser i forbindelse med palletering for at stabilisere papkasserne på pallen.

På denne side finder du udvalgte informationer om, hvad Walpak tilbyder af forbrugsmaterialer indenfor strækfilm og omvikling:

  • Manuel strækfilm
  • Strækfilm til maskiner
  • Banderole-strækfilm
  • Stræknet
  • Makroperforeret strækfilm
  • Strækfilm med specielle egenskaber, UV behandling, ekstra klæb, speciel rullelængde eller højde, mm.

Har du brug for en samlet løsning i forhold til både strækfilmmaskiner og -strækfilm, så kontakt gerne vor salgsafdeling.

Uanset hvilken form for omvikling eller strækfilm du er på udkig efter, og til hvilket formål det skal bruges, så kan Walpak være behjælpelig med vores store emballageudvalg. Vi har mere end 25 års erfaring indenfor emballering.

Walpak leverer et komplet sortiment af strækfilm som passer til de forskellige strækfilmmaskiner og automatiske strækfilm omviklere, som vi markedsfører, sælger og efterfølgende servicerer.

Strækfilm til strækfilmmaskiner findes både med eller uden forstræk. Forstræk vil sige, at strækfilmen strækkes under afrulning fra moderrullen, som er placeret på strækfilmvikleren. Vi har også strækfilmsmaskiner, som strækker filmen op til 400% og dermed kan være med til at reducere virksomhedens omkostninger til forbrugsmaterialer, og derigennem sikre en bæredygtig adfærd.

Strækfilm til strækfilmmaskiner opdeles i følgende to kvaliteter:

Premium strækfilm i høj kvalitet som er velegnet til krævende opgaver, dvs. til ringviklere, som vikler et højt antal paller pr. time, og som har behov for en meget konstant kvalitet.

Budget strækfilm, af en billigere karakter, som henvender sig til de mindre krævende opgaver, og ofte til et mindre antal paller pr. time.

Strækfilm til strækfilmmaskiner leveres i farverne transparent, sort og hvid eller i en farve, samt strækfilm indfarvet og med navn eller / kundelogo
alt efter jeres eget ønske.

Ring eller skriv gerne til os, vi sidder klar til at besvare enhver henvendelse.