Fuldautomatisk omsnøring med PET strap

FROMM PM og AM’s serie af automatiserede omsnøringsmaskiner til polyester/pet og stålbånd. De kompakte og pålidelige løsninger til fuldautomatisk, vandret og lodret omsnøring med polyester/pet eller stålbånd. Vores kerneværdier der er kundefokus, fleksibilitet, pålidelighed og innovation med faglig passion, er i løbet af de mere end 70 år af Fromm’s eksistens i omsnøringsbranchen, blevet omsat til en bred vifte af omsnøringsrammer, bånd dispensere og andre muligheder, alt sammen udviklet omkring kernen, nemlig de verdensberømte kompakte, holdbare og servicevenlige FROMM omsnøringshoveder.
Dette giver mulighed for omsnøring af alle former for store, små og ujævne emner i forskellige retninger. Alt, hvad der har til formål at opnå det højest mulige niveau af emne fiksering og transportsikring til de lavest mulige samlede ejeromkostninger.
Den rigtige omsnøringsløsning til ethvert produkt: modulopbygget eller individuelt tilpasset kundens præcise ønsker. Til omsnøring af store serier eller små serier med varierede produkter og emballage.

Et bredt udvalg af omsnøringshoveder, dispensere og andre værdifulde innovative muligheder. Avanceret industrielt design og høje kvalitetsstandarder gør FROMM omsnøringshoveder, bånddispensere og andre muligheder til produktionens absolutte dagligdags helte, og istand til at modstå de hårdeste betingelser. De passer også perfekt ind i enhver eksisterende som ny applikation og behov.

FROMMs omsnøringshoveder er udviklet under strenge regler og bestemmelser i FROMM R&D center i Achern i Tyskland såvel som i Caprino i Norditalien.. Fromms state-of-the-art teknologi, ligetil design og konstruktion, kombineret med de anvendte materialer, gør dem til de bedste i segmentet for automatisk omsnøring.

FROMM’s bæredygtighedsregler gælder for FROMM hoveder, dispensere samt alle moderne FROMM produkter. De er lavet og består af holdbare materialer, der let kan skilles ad og genbruges i separate genbrugssystemer. Deres design afspejles også i lave vedligeholdelseskrav og meget begrænset brug af smøremidler.

FROMM tilbyder ikke mindre end 9 forskellige omsnøringshoveder til polyester/PET- og stålbåndsomsnøring. For stålbånd med eller uden metalplomber. For stålbånd også punktsvejsning. Hovederne er velegnet til flade eller runde / uregelmæssige emner/pakker. Med en tilspænding på op til 7.000N for polyester/PETbånd og op til 18.000N for stålbånd. Derudover 4 forskellige dispensertyper. Designet til standard ruller (SC), Jumbo Coils (JC), Super Jumbo Coils (SJC) eller Ultra Jumbo Coils (UJC).

OMS Fuldautomatiske løsninger

Automatisk strapper-folievikler kombination Model OMS08

Fromm/Octomeca fuldautomatiske løsninger

Fromm/Octomeca fuldautomatiske løsninger

fuldautomatisk omsnøring med 32 mm PET strap – træindustri