Forbrugsmaterialer – Kassefyld

Kassefyld findes i forskellige typer og vi har her delt kassefyld op i to hovedgrupper:

  • Luftpuder i 50 % genbrugsplast fra 3 parts indsamling
  • Kassefyld af 100 % genbrugspapir og med dertilhørende FSC Certifikat

Hos Walpak finder du alt inden for forbrugsmaterialer til transportemballage, og vi kan derfor også opfylde dine behov indenfor kassefyld – hvad end du er på udkig efter 50 % genbrugsfolie til luftpuder eller materialer til kassefyld af 100 % genbrugspapir med FSC Certificat.

Kassefyld bruges som beskyttelse af dine varer ved pakning og emballering til forsendelse. Kassefyld udfylder den overskydende plads i papkassen og virker stødabsorberende, så produkterne ligger stabilt og sikkert – og ikke rasler rundt under transport.

Uanset hvilket produkt du skal emballere og sende, hjælper Walpak dig med at finde den helt rigtige indpakning, så du sikrer, at dine varer når sikkert frem. Walpaks emballagekonsulenter har over 25 års erfaring indenfor kassefyld og kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til den bedste pris.

For at hjælpe dig bedst muligt tilbyder vi en gratis testindpakning af dit produkt.

Ring på tlf.: 7020 2090 for en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for din virksomhed

Walpak Kassefyld Papir

Luftpuder

Beskyttelse med luftpuder er ideelt til forsendelser med post på grund af den lave vægt. Luftpuder egner sig især godt til webbutikker, som sender mange forskellige typer af pakker med posten, og gerne vil holde omkostningerne til portoen nede.

Folie til fremstilling af luftpuder fås i forskellige dimensioner og kvaliteter – herunder vores fuldkomne unikke biologisk nedbrydelige folier. Vi har desuden en lang række specialfolier til fremstilling af luftpuder til mere specielle applikationer, eksempelvis antistatiske folier og laminerede folier – sidstnævnte til fremstilling af ekstra holdbare luftpuder til forsendelse af tunge produkter.

Ud over forbrugsmaterialer til fremstilling af luftpuder kan Walpak naturligvis også sammensætte en komplet løsning indeholdende både materiale til luftpuder og en luftpudemaskine.

Se flere eksempler på løsninger for luftpuder og maskiner

Kassefyld af papir

Kassefyld af papir er en billig form for pakkefyld. Papirkassefyld laves oftest af brunt papir og genbrugspapir, sidstnævnte af miljømæssige hensyn.

Kassefyld lavet af papir sammenpresses i luftige baner, som så lægges ned som fyld i kasser for at udfylde den overskydende plads.

Kassefyld af papir fås i forskellige kvaliteter og dimensioner. Vi har også en lang række specialpapirprodukter til specielle applikationer. Papir til kassefyld leveres i ruller såvel som i ark efter ønske om dimension og vægt.

Walpak tilbyder papir til kassefyld både med og uden tryk, så virksomheden har mulighed for at sætte sit helt eget præg på emballagen.

Læs mere om vores papirfyld her

Kassefyld fra Walpak følger UPS og DHL pakkeanbefalinger:

Dhl Logo
Ups Logo

Fælles for vores kassefyldsløsninger er, at såvel pris som kvalitet er meget konkurrencedygtige og state of the art.

Ring til vores salgsafdeling på tlf.: 7020 2090 og tal med vore erfarne maskinkonsulenter.

Kontakt os og få en gratis testindpakning af dit produkt!