Forbrugsmaterialer – Kassefyld

Kassefyld findes i forskellige typer og vi har her delt det op i to hovedgrupper:

 • Luftpuder i 50 % genbrugsplast fra 3 parts indsamling
 • Kassefyld af 100 % genbrugspapir og med dertilhørende FSC Certifikat

Hos Walpak finder du alt inden for forbrugsmaterialer til transportemballage, og vi kan derfor også opfylde dine behov indenfor kassefyld – hvad end du er på udkig efter 50 % genbrugsfolie til luftpuder eller materialer til pakkefyld af 100 % genbrugspapir med FSC Certificat.

Kassefyld bruges som beskyttelse af dine varer ved pakning og emballering til forsendelse. Kassefyld udfylder den overskydende plads i papkassen og virker stødabsorberende, så produkterne ligger stabilt og sikkert – og ikke rasler rundt under transport.

Uanset hvilket produkt du skal emballere og sende, hjælper Walpak dig med at finde den helt rigtige indpakning, så du sikrer, at dine varer når sikkert frem. Walpaks emballagekonsulenter har over 25 års erfaring indenfor kassefyld og kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til den bedste pris.

For at hjælpe dig bedst muligt tilbyder vi en gratis testindpakning af dit produkt.

Kassefyld eller papirfyld ( maskiner og papirtyper til formål, papirkvaliteter til alle applikationer),

Walpak tilbyder 3 typer af papirfyld, topfyld også kendt som fill, og bundfyld også kendt som pads
samt vort helt unikke honeycomb wrap som er et alternativ til boblefolie.

Topfyld benyttes som oftest af kunder som har irregulære og forskelligt formede emner som skal forsendes i kasser, og hvor det er interessant at benytte en hurtig opfyldning af kassen. Ofte er kasserne relativt lave i vægt pr. enhed og kasserne er mindre i kassens dimension.

Topfyld leveres i flere forskellige gramvægte som er:

 • 50 gram pr. m2, farve brun
  52 gram pr. m2, farve hvid
  70 gram pr. m2, farve brun
  80 gram pr. m2, farve brun

Bundfyld benyttes ofte af kunder som stiller krav til også at kunne “fore” kassens bund og sider/top, samt har produkter som er af medium til høj vægt. Papiret leveres i en endeløs bane, og maskinerne kan forme og afskære puderne i ønskede længder. Bundfyld eller pads, kan desuden formes til en snegl som er optimal til at emballere tunge produkter (eks. en motor mm.)

Bundfyld  leveres i flere forskellige gramvægte som er:

 • 50 gram pr. m2, 2 lags papir, farve brun
 • 70 gram pr. m2, 2 lags papir, farve brun
 • 70 gram pr. m2, enkeltlags papir, farve brun
  90 gram pr. m2, enkeltlags papir, farve brun

Honeycomb Wrap leveres 2 mulige løsninger: 

 • 80 gram pr. m2, enkeltlags honey comb papir
  80 grams pr. m2, enkeltlags papir med 27 grams pr. m2 indlægspapir

Walpak har et komplet udvalg af papirmaskiner, alt fra standard maskiner, maskiner som kan monteres på et pakkebord, samt maskiner som kan fylde beholdere (hoppere).

Ring på tlf.: 7020 2090 for en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for din virksomhed, vi har maskiner klar til omgående demonstration 

Honeycomb wrap:

Honeycomb wrap leveres i ruller og kan med fordel benyttes som alternativ til boblefolie, eller foam. Varerne pakkes ultrahurtigt, man behøver ikke tape for at lukke indpakningen og varen får et meget æstetisk og smukt udtryk.

 • Papiret er baseret på 100% genbrugspapir, dvs. optimering og begrænsning i brug af nye naturråstoffer. Papiret kan problemfrit indgå i traditionel papirgenbrug.
 • Produceres og konverteres i Europa, dvs. kort transport fra papirproducent til kunden som benytter dette i distribution/pakkeriet. Dette sikrer den lavest mulige CO2 udledning, da vi har optimeret transportafstanden af de forarbejdede forbrugsmaterialer mest muligt.
 • Al papirproduktion og konvertering foregår under hensyntagen til så energieffektiv en produktionsproces som muligt ISO 50001.

Papiret er FSC* & PEFC* certificeret,

Luftpuder

Beskyttelse med luftpuder er ideelt til forsendelser med post på grund af den lave vægt. Luftpuder egner sig især godt til webbutikker, som sender mange forskellige typer af pakker med posten, og gerne vil holde omkostningerne til portoen nede.

Folie til fremstilling af luftpuder fås i følgende dimensioner og kvaliteter

standard folie
luftpuder baseret på 100 % genanvendt plast fra 3 parts indsamling
bio nedbrydelig folie
komposterbar folie
folie baseret på sugar cane technology
antistatisk

– herunder vores fuldkomne unikke biologisk nedbrydelige folier. Vi har desuden en lang række specialfolier til fremstilling af luftpuder til mere specielle applikationer, eksempelvis antistatiske folier og laminerede folier – sidstnævnte til fremstilling af ekstra holdbare luftpuder til forsendelse af tunge produkter.

Ud over forbrugsmaterialer til fremstilling af luftpuder kan Walpak naturligvis også sammensætte en komplet løsning indeholdende både materiale til luftpuder og en luftpudemaskine.

Se flere eksempler på løsninger for luftpuder og maskiner

Kassefyld af papir

Kassefyld af papir er en billig form for pakkefyld. Papirkassefyld laves oftest af brunt papir og genbrugspapir, sidstnævnte af miljømæssige hensyn.

Kassefyld lavet af papir sammenpresses i luftige baner, som så lægges ned som fyld i kasser for at udfylde den overskydende plads.

Kassefyld af papir fås i forskellige kvaliteter og dimensioner. Vi har også en lang række specialpapirprodukter til specielle applikationer. Papir til kassefyld leveres i ruller såvel som i ark efter ønske om dimension og vægt.

Walpak tilbyder papir til jeres pakkefyld både med og uden tryk, så virksomheden har mulighed for at sætte sit helt eget præg på emballagen.

Læs mere om vores papirfyld her

Kassefyld fra Walpak følger UPS og DHL pakkeanbefalinger:

Dhl Logo
Ups Logo

Fælles for vores kassefyldsløsninger er, at såvel pris som kvalitet er meget konkurrencedygtige og state of the art.

Ring til vores salgsafdeling på tlf.: 7020 2090 og tal med vore erfarne maskinkonsulenter.

Kontakt os og få en gratis testindpakning af dit produkt!

 

Miljøvenligt emballagemateriale til bæredygtig kassefyldning

Til forsendelse og transport er det nødvendigt at polstre og sikre produkterne i de respektive kasser eller æsker . Fyldningsmateriale forhindrer godset i at bevæge sig frem og tilbage under transporten og eventuelt blive beskadiget. Passende emballagemateriale forhindrer også varerne i at rasle unødigt rundt. Vi,  hos Walpak,  forsyner dig med alt det emballagemateriale, du skal bruge for at sikre, at dine varer ankommer sikkert. Vi tilbyder dig ikke kun alle former for polstringsmaterialer til påfyldning af kasserne, men også kompetent emballagerådgivning. Du er garanteret at finde den ideelle emballageløsning til den rigtige pris. Vigtigst af alt er for os, at vi bistår med nye løsninger tog valg af fyldmateriale, samt miljøvenlige alternativer til klassisk bobleplast. Du kan endda få gratis prøveemballage for at sikre, at du ender med fyldmateriale, som du er helt tilfreds med. Pakkemateriale fra walpak anmode nu uden forpligtelse!

Brug bæredygtigt papirfyld

Med mere end 25 års erfaring med at arbejde med støddæmpningsmaterialer og kartonfyldning, kan vi fortælle dig, at klassisk bobleplast ikke altid er påkrævet til et stort antal produkter som ønskes afsendt i kasser. Istedet tilbyder vi dig præcist skræddersyede alternativer lavet af genbrugspapir, som ikke kun er driftsøkonomiske, men også biologisk nedbrydelige. Sådan yder du et vigtigt bidrag til miljøbeskyttelsen, hvis du dagligt puder og pakker varer med fyldmateriale. Til emballagemateriale lavet af papir tilbyder vi dig forskellige typer papirfyldsløsninger, afhængigt af anvendelsen. Topfyldning er særlig populær, da den fungerer godt til genstande, der er uregelmæssige og af forskellige former, og hvor varen allerede har en primær emballe . Denne type polstringsmateriale er ofte påkrævet, især i online butikker med et stort og bredt udvalg af varer. Derudover kan topfyldpapiret bidrage til hurtige emballeringsprocesser og er let i vægt.

Emballagemateriale fremstillet af genbrugspapir giver disse muligheder

Bundfyldningen er også en nyttig måde at sikre varer med papiremballage. Bundfyldet sørger for, at specielt støddæmpningsmateriale fordeles på bunden af ​​forsendelsesemballagen, dvs. som oftest kassen. Alle vores papiremballagematerialer leveres i forskellige papirvægtklasser, og nogle fås også i hvidt papir, eller med kundens logo mm. Ved polstringsmateriale til bundfyldning leveres papiret i en kontinuerlig bane ( ”pad”), som kan bearbejdes særligt fleksibelt af vore papirmaskiner. Denne type emballage er bedst egnet til mellemtunge og tunge produkter og kan også bruges til traditionel indpakning. Udover emballagematerialer kan du naturligvis også få passende pakkemaskiner hos os, som matcher behov for ergonomi, pakketeknik og hastighed. Vores emballageeksperter rådgiver dig gerne om de bedste løsninger til dine behov. På denne måde kan du hurtigt finde ud af, hvad der er det rigtige valg til dit produktsortiment, og valg af distribution.

Innovativt honeycomb-papir til sikker polstring

I stedet for at bruge tonsvis af plastik bobleplast til hvert produkt, tilbyder vi dig et fantastisk ressourcebesparende alternativ. Vores Honeycomb Wrap er et fyldmateriale, der også leveres i ruller og kan erstatte bobleplast eller skum til mange produkters behov for indpakning. Også her sker emballeringsopgaven hurtigt, og der er ikke behov for yderligere brug af tape til kassefyldningen. Der anvendes 100 % genbrugspapir, så de naturlige råvarer, der anvendes, udnyttes optimalt. Polstringsmaterialer såsom vores honeycomb wraps produceres og forarbejdes med korte transportveje for også her at reducere CO2-udledningen. Derudover er der energieffektive produktionsprocesser for højtydende polstringsmaterialer med en stærkt reduceret miljøbelastning. Selv æstetisk er dette fyldmateriale et rigtigt blikfang og giver kasse og kartonfyldningen et præg af høj kvalitet.

Biologisk nedbrydelig film og specialfilm fra vores sortiment

Til nogle opgaver er det ikke tilstrækkeligt med polstringsmaterialer af genbrugspapir, og der skal bruges plast. Men også her er vi afhængige af den mest bæredygtige brug af fyldmateriale ved at tilbyde en række miljøvenlige alternativer ud over standardfilm. For eksempel finder du luftpuder lavet af 100 % genbrugsplast i vores udvalg af fyldmaterialer. På den måde genbruges ressourcerne flere gange i stedet for at producere en stor mængde affald fra emballagemateriale ved engangsbrug. Vores bionedbrydelige film eller komposterbare film er særligt bæredygtige. Emballagematerialet er baseret på sukkerrørsteknologi har en unik opskrift, der på ingen måde er ringere end standardfilm med hensyn til kvalitet. Du finder naturligvis også specielle emballagematerialer som antistatiske film og kompositfilm. Leder du efter ekstra holdbare airbags til at sende tungt gods? Intet problem, bare kontakt os.

Andre polstringsmaterialer lavet af papir

Enkle og billige emballagematerialer er ofte tilstrækkelige til kassefyld. Papirkasser er særligt velegnede til ifyldning, hvor genbrugspapir er særligt velegnet. Papirfyldmaterialet presses også som med luftpuder og lægges derefter direkte i æsken som fyld. Du kan naturligvis også få forskellige kvaliteter og dimensioner af dette polstringsmateriale, såvel som specialprodukter. Kunne du tænke dig at lave direkte markedsføringserklæringer med dine emballagematerialer eller påpege bestemte egenskaber ved produktet? Vi tilbyder også polstringsmateriale med tryk. Du kan fx påføre dit logo på polstringsmaterialerne eller alternativt nemt vedhæfte oplysninger om skrøbelige eller særligt følsomme varer. Du skal blot kontakte os for en uforpligtende besøg eller online konsultation, så sørger vi for pålidelige, professionelle og bæredygtige emballagematerialer, der passer til dit budget.