Forbrugsmaterialer – Kassefyld

Kassefyld findes i forskellige typer og vi har her delt det op i to hovedgrupper:

 • Luftpuder i 50 % genbrugsplast fra 3 parts indsamling
 • Kassefyld af 100 % genbrugspapir og med dertilhørende FSC Certifikat

Hos Walpak finder du alt inden for forbrugsmaterialer til transportemballage, og vi kan derfor også opfylde dine behov indenfor kassefyld – hvad end du er på udkig efter 50 % genbrugsfolie til luftpuder eller materialer til pakkefyld af 100 % genbrugspapir med FSC Certificat.

Kassefyld bruges som beskyttelse af dine varer ved pakning og emballering til forsendelse. Kassefyld udfylder den overskydende plads i papkassen og virker stødabsorberende, så produkterne ligger stabilt og sikkert – og ikke rasler rundt under transport.

Uanset hvilket produkt du skal emballere og sende, hjælper Walpak dig med at finde den helt rigtige indpakning, så du sikrer, at dine varer når sikkert frem. Walpaks emballagekonsulenter har over 25 års erfaring indenfor kassefyld og kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til den bedste pris.

For at hjælpe dig bedst muligt tilbyder vi en gratis testindpakning af dit produkt.

Kassefyld eller papirfyld ( maskiner og papirtyper til formål, papirkvaliteter til alle applikationer),

Walpak tilbyder 3 typer af papirfyld, topfyld også kendt som fill, og bundfyld også kendt som pads
samt vort helt unikke honeycomb wrap som er et alternativ til boblefolie.

Topfyld benyttes som oftest af kunder som har irregulære og forskelligt formede emner som skal forsendes i kasser, og hvor det er interessant at benytte en hurtig opfyldning af kassen. Ofte er kasserne relativt lave i vægt pr. enhed og kasserne er mindre i kassens dimension.

Topfyld leveres i flere forskellige gramvægte som er:

 • 50 gram pr. m2, farve brun
  52 gram pr. m2, farve hvid
  70 gram pr. m2, farve brun
  80 gram pr. m2, farve brun

Bundfyld benyttes ofte af kunder som stiller krav til også at kunne “fore” kassens bund og sider/top, samt har produkter som er af medium til høj vægt. Papiret leveres i en endeløs bane, og maskinerne kan forme og afskære puderne i ønskede længder. Bundfyld eller pads, kan desuden formes til en snegl som er optimal til at emballere tunge produkter (eks. en motor mm.)

Bundfyld  leveres i flere forskellige gramvægte som er:

 • 50 gram pr. m2, 2 lags papir, farve brun
 • 70 gram pr. m2, 2 lags papir, farve brun
 • 70 gram pr. m2, enkeltlags papir, farve brun
  90 gram pr. m2, enkeltlags papir, farve brun

Honeycomb Wrap leveres 2 mulige løsninger: 

 • 80 gram pr. m2, enkeltlags honey comb papir
  80 grams pr. m2, enkeltlags papir med 27 grams pr. m2 indlægspapir

Walpak har et komplet udvalg af papirmaskiner, alt fra standard maskiner, maskiner som kan monteres på et pakkebord, samt maskiner som kan fylde beholdere (hoppere).

Ring på tlf.: 7020 2090 for en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for din virksomhed, vi har maskiner klar til omgående demonstration 

Honeycomb wrap:

Honeycomb wrap leveres i ruller og kan med fordel benyttes som alternativ til boblefolie, eller foam. Varerne pakkes ultrahurtigt, man behøver ikke tape for at lukke indpakningen og varen får et meget æstetisk og smukt udtryk.

 • Papiret er baseret på 100% genbrugspapir, dvs. optimering og begrænsning i brug af nye naturråstoffer. Papiret kan problemfrit indgå i traditionel papirgenbrug.
 • Produceres og konverteres i Europa, dvs. kort transport fra papirproducent til kunden som benytter dette i distribution/pakkeriet. Dette sikrer den lavest mulige CO2 udledning, da vi har optimeret transportafstanden af de forarbejdede forbrugsmaterialer mest muligt.
 • Al papirproduktion og konvertering foregår under hensyntagen til så energieffektiv en produktionsproces som muligt ISO 50001.

Papiret er FSC* & PEFC* certificeret,

Luftpuder

Beskyttelse med luftpuder er ideelt til forsendelser med post på grund af den lave vægt. Luftpuder egner sig især godt til webbutikker, som sender mange forskellige typer af pakker med posten, og gerne vil holde omkostningerne til portoen nede.

Folie til fremstilling af luftpuder fås i følgende dimensioner og kvaliteter

standard folie
luftpuder baseret på 100 % genanvendt plast fra 3 parts indsamling
bio nedbrydelig folie
komposterbar folie
folie baseret på sugar cane technology
antistatisk

– herunder vores fuldkomne unikke biologisk nedbrydelige folier. Vi har desuden en lang række specialfolier til fremstilling af luftpuder til mere specielle applikationer, eksempelvis antistatiske folier og laminerede folier – sidstnævnte til fremstilling af ekstra holdbare luftpuder til forsendelse af tunge produkter.

Ud over forbrugsmaterialer til fremstilling af luftpuder kan Walpak naturligvis også sammensætte en komplet løsning indeholdende både materiale til luftpuder og en luftpudemaskine.

Se flere eksempler på løsninger for luftpuder og maskiner

Kassefyld af papir

Kassefyld af papir er en billig form for pakkefyld. Papirkassefyld laves oftest af brunt papir og genbrugspapir, sidstnævnte af miljømæssige hensyn.

Kassefyld lavet af papir sammenpresses i luftige baner, som så lægges ned som fyld i kasser for at udfylde den overskydende plads.

Kassefyld af papir fås i forskellige kvaliteter og dimensioner. Vi har også en lang række specialpapirprodukter til specielle applikationer. Papir til kassefyld leveres i ruller såvel som i ark efter ønske om dimension og vægt.

Walpak tilbyder papir til jeres pakkefyld både med og uden tryk, så virksomheden har mulighed for at sætte sit helt eget præg på emballagen.

Læs mere om vores papirfyld her

Kassefyld fra Walpak følger UPS og DHL pakkeanbefalinger:

Dhl Logo
Ups Logo

Fælles for vores kassefyldsløsninger er, at såvel pris som kvalitet er meget konkurrencedygtige og state of the art.

Ring til vores salgsafdeling på tlf.: 7020 2090 og tal med vore erfarne maskinkonsulenter.

Kontakt os og få en gratis testindpakning af dit produkt!