Passende pakkemateriale sikrer sikkerheden af ​​dine varer

Pakkemateriale er afgørende for at sikre, at dine varer ankommer sikkert under forsendelsen. Den overskydende plads i kassen fyldes for at skabe en dæmpende effekt. Det betyder, at varerne ikke længere glider rundt i kassen og er beskyttet mod skader. Til forskellige varer og forskellige kasser findes der også forskellige pakkematerialer, der egner sig til dette.

Det er bedst at søge omfattende rådgivning om dette for at kunne garantere den sikreste rute for dine varer og forsendelse af dine varer. Uanset hvilket pakkemateriale du vælger, tilbyder vi dig bæredygtige muligheder. Selvom du beslutter dig for at bruge luftpuder, giver vi dig mulighed for at genbruge filmen. Papiremballagematerialer genanvendes også og har et FSC-certifikat.

Hvilke pakkematerialer passer til mit produkt?

Hvert pakkemateriale har forskellige fordele og ulemper. For hvert produkt er der forskellige løsninger, der bedst kan beskytte produktet. Papir er et af de mest almindelige pakkematerialer. Papir kan printes i forskellige former og kan endda drage fordel af bobleplast i form af en “honeycomb wrap”.

Formen på papiret gør det muligt for emballagen at absorbere bevægelse under forsendelse og fungerer som blødt bobleplast. Fordelen her er naturligvis, at papiret kan bruges i papirgenbrug og desuden kun består af genbrugsmaterialer.

Men vi tilbyder også forskellige muligheder inden for plastik. Luftpuder egner sig for eksempel godt til forsendelse. Her kan der for eksempel tilbydes velbeskyttende luftpudekuverter. Igen er filmen lavet af 100% genbrugsplast og bionedbrydelig film.

Bæredygtighed i pakkematerialer

Vores hovedfokus er på bæredygtigheden af ​​de forskellige pakkematerialer. Selvom pakkematerialer er meget vigtige for forsendelsen, finder de hurtigt vej i skraldespanden efterfølgende.

Vi ønsker at gøre dette så miljøvenligt som muligt. Det er netop derfor, vi forsøger at bringe dig tættere på det bæredygtige papirfyld, der er lige så stødabsorberende som bobleplast.

Der findes forskellige løsninger og moderne teknikker til dette. Til dette bruger vi genbrugspapir til pakkemateriale, som er biologisk nedbrydeligt. Det moderne honeycomb-papir, som vi allerede har nævnt, er en fantastisk løsning, for eksempel hvis bæredygtighed er vigtigt for dig, men du ikke vil spare på forsendelsessikkerheden.

Hvis du ønsker at bruge folie, kan vi også her tilbyde dig den bedst mulige løsning. Vi bruger 100% genbrugsplast. Gennem en sukkerrørsteknologi bruger vi folier, der endda er biologisk nedbrydelige. Lad os rådgive dig om de forskellige muligheder for pakkematerialer og om bæredygtighedskravet!

Det rigtige pakkemateriale og det rigtige kassefyld

Kartonen kan fyldes på forskellige måder, afhængig af varerne og ledig plads i kartonen. Æskerne fyldes normalt ovenfra, da denne metode kan implementeres meget hurtigt.

Alternativt kan kartonen også fyldes nedefra. Dette bruges ofte til tungere produkter. En anden mulighed er vores honeycomb-film, vores papirfilm, der efterligner bobleplast. Dette gør det muligt at pakke særligt følsomme varer ind. Honeycomb-folien har også meget at byde på i æstetisk forstand og er derfor meget populær.

Vi leverer for eksempel honeycomb wraps i ruller, så du kan bruge dem til at pakke dine varer hurtigt og nemt.

Uanset hvilke varer du ønsker at sende, tilbyder vi dig den optimale løsning. Vi forsikrer dig om sikker forsendelse, dine varer vil være godt beskyttet af vores pakkematerialer. Vi har fundet intelligente løsninger, der sikrer sikker forsendelse til enhver tid og også kan opfylde kravene til bæredygtighed.

Da hver vare er forskellig, råder vi dig til at kontakte os. Sammen kan vi finde den optimale løsning til dit produkt og dets forsendelse. Vi lover dig billige, sikre og bæredygtige pakkematerialer! Vi hos Walpak glæder os til at se dig!