Paprør brun uden låg
Cardboard Pipe

Paprør

Introduktion af vor paprørsfabrik i EU

Teknisk knowhow, veluddannede medarbejdere, miljøvenlige produkter, kvalitet, pålidelighed og overholdelse af deadlines er vores fabriks styrke. Sammen finder vi den rigtige løsning til emballering, transport eller beskyttelse af dine produkter. Vi fokuserer på fleksibilitet, miljøvenlige produktionsprocesser, kundenærhed og partnerskab, uanset om det er med kunder, leverandører eller medarbejdere. Fair prisfastsættelse er et af vores principper.

Moderne maskiner og fleksibel produktion muliggør produktion af paprør i en bred vifte af designs, og i kombination med højtydende logistikpartnere garanterer vi korte leveringstider. Kunder såvel som leverandører drager fordel af vores centrale beliggenhed midt i Europa.

Miljø
Vores paprør er udelukkende lavet af affaldspapir og er 100% genanvendelige. For papir og pap har der været en funktionel genbrugscyklus i årtier. Det anvendte papir er certificeret med “FSC-mærket”, hvilket indikerer, at papirråmaterialet kommer fra bæredygtigt forvaltede skove eller træplantager.

De tilsvarende låg består af LD-PE (polyethylen med lav densitet) eller HD-PE (polyethylen med høj densitet). Disse plast er produceret fri for svovl og klor, er lavet af vand og kulstof og er fysiologisk uskadelige i henhold til retningslinjerne i BGA. Pe brænder helt ugiftigt i affaldsforbrændingsanlæg, nedbrydes langsomt under påvirkning af lys. Disse plastlåg er også fuldt genanvendelige. Både de anvendte råvarer og det færdige klæbemiddel er i overensstemmelse med reglerne i Federal Health Office (henholdsvis BGA-sektion 36 og 14 i Plastics Commission).)

Produkter:
HÅRDE PAPIRRØR
… også kaldet snoede kerner eller snoede rør. Disse specialfremstillede rør anvendes i papir-, tekstil- eller filmindustrien.

De fungerer også som displayrør, reolrør, dekorative og støtterør, forskallingsrør på bygningen, magasinrør, beskyttende rør, afstandsstykke og kunsthåndværk.

HÅRDE PAPIRRINGE
Papringe bruges til at vikle en lang række materialer såsom etiketter, folier, klæbebånd osv. Ofte bruges disse ringe også som beskyttende ærmer mod transportskader, dæksler til små dele eller afstandsstykke. Kontakt os for mere information

SHIPPING RØR, TRYKTE FORSENDELSES RØR – MED Plastlåg
Hurtigt og klar til at sende og en ideel beskyttelse til dit produkt. Brugen af papirrør kan være meget alsidig. Tegninger, brochurer, kalendere, paraplyer, briller, trim, rustfrit stål, rør, for blot at nævne nogle få anvendelsesområder. Kontakt os for mere information

AFSTIVNINGSRØR
For at beskytte dine produkter.
Placeret i hjørnerne af en papkasse tilbyder denne version enorm opbevarings- og transportsikkerhed. En høj tryk styrke garanterer optimal produktbeskyttelse. Vi fremstiller længden af paprør nøjagtigt i henhold til kartonens indre størrelse, så du kan stable dine kartoner uden at beskadige indholdet.