Stålbånd

Som en førende leverandør af stålbånd tilbyder vi disse i en række udgaver og kvaliteter i båndbredderne fra 10 til 32 mm. Stålbåndet fås i mange forskellige udgaver, f.eks. blåhærdet stålbånd, sortmalet stålbånd og zinkbelagt stålbånd. Stålbåndet leveres også i forskellige opspolinger (enkelt- og bredspolede bæltruller samt jumboruller)

Bestil på salg@walpak.dk eller 70202090

Oscilleret stålbånd
Vi arbejder tæt sammen med de bedste stålbåndsproducenter rundt om i verden for at levere materiale af højeste kvalitet. Walpak og FROMM lagerfører en bred vifte af både standard og High Tensile oscilleret stålbånd, hvilket er anvendeligt sammen med vores sortiment af manuelle og pneumatiske håndbånd til stålbånd.

Standard stålbånd
Vores stålbånd har et lavt kulstofindhold og en middel brudstyrke. Almindeligvis brugt til mellemstore til tunge omsnøringsopgaver, såsom palleforstærkning og sikkerhed.
Omsnøring af stål med høj brudstyrke / High Tensile
Vores stærke stålbånd High Tensile har et lavt kulstofindhold og en høj brudstyrke. Almindeligt brugt til tunge omsnøringsopgaver såsom palleforstærkning og sikkerhed.
Applikationer: Velegnet til alle industrier

Lav brudlængelse
Både standard stålbånd og High Tensile stålbånd til rådighed
Fordele
Velegnet til alle industrier
Ingen skarpe kanter
Rullevægte: fra 45 til 50 kgs.

Eksempler på tilgælgelige kvaliteter.

Dimension (mm) Farve Opspoling
12,7 x 0,50 blå/sort/zinc OSC/RIB
16,0 x 0,50 blå/sort/zinc OSC/RIB
16,0 x 0,60 blå/sort/zinc OSC/RIB
19,0 x 0,50 blå/sort/zinc OSC/RIB
19,0 x 0,80 blå/sort/zinc OSC/RIB
25,0 x 0,80 blå/sort/zinc RIB
25,0 x 1,00 blå/sort/zinc RIB
32,0 x 0,80 blå/sort/zinc RIB
32,0 x 1,00 blå/sort/zinc RIB

Omsnøringsbånd til sikker indpakning

Stålbånd bruges ofte til at sikre varer. Det robuste stål bånd kan bruges til mange forskellige varer og sikrer ukompliceret og omkostningseffektiv emballering. Omsnøring med stålbånd kan bruges til fx papkasser, men også paller. Hvis stablede paller er sikret med stålbånd, kan lasten ikke længere flytte sig eller vælte. Derudover kan stålbånd til pakning også bundte varer på en sådan måde, at de er nemmere at transportere.. Som emballageeksperter rådgiver vi dig gerne om det rigtige stålbånd, standard i ringe eller i oscilleret udgave så det løser dine behov. De forskellige styrker og sammensætninger af omsnøringen vælges efter formen og vægten af ​​de varer, der skal sikres. Transportvejen spiller også en rolle i valget af en passende stål bånd, i nogen tilfælde endda med brug af rustrfri stålbånd .

Stålbånd af høj kvalitet fra professionelle emballagefolk

Hos os finder du omsnøring i forskellige designs og kvaliteter. Bredden af ​​stålbåndet varierer fra eksempel fra 10 mm til 32 mm. Du kan selvfølgelig også vælge oplægningen, så håndteringen passer præcis til dit anvendelsesområde. Du kan hos os købe stålbånd, der er viklet som single coil, enkeltllagsruller,  eller wide gauge coil ( oscilleret)  eller som jumbo coil. Stålbånd er velegnet til alle industrier og kan bruges på mange forskellige måder til varer af enhver art. Vi forsikrer dig om, at vores stålbånd ikke har skarpe kanter og har en god anvendelighed. Rullerne på omsnøringen varierer mellem 45 kg og 50 kg, alt afhængig af rullestørrelsen og tykkelsen af ​​stålbåndet. Leder du efter standard stålbåd til pakning, og til rimelige priser eller eventuelt højstyrkebånd? Bare tag et kig på vores udvalg af stålbånd eller kontakt os gerne.

Omsnøring lavet af førsteklasses materialer

Du finder også oscillerende stålbånd i vores stålbåndsortiment. Dette højstyrke emballagestålbånd kan bruges i kombination med manuelle og pneumatiske båndstrammere og vi tilbyder en bred vifte af tekniske applikationer til krævende lastsikring. Hvis du beslutter dig for at bestille stålbånd hos os, har du den fordel, at vi kan tilbyde dig kompetent og omfattende rådgivning ikke kun om stålbånd, men også om passende tekniske løsninger,maskiner dertil,  båndvogne, automatik og andre emballageløsninger. Hvad enten det er en rulle stål i enkeltlags stålbånd eller flerlags stålbånd eller et komplet sæt omsnøringsværktøjer – vores emballageprodukter kommer fra de bedste producenter på det internationale marked og sikrer dig de højeste kvalitetsstandarder. Du kan være sikker på, at vore stål bånd også pålideligt sikrer tungt eller stort gods, og at varerne ankommer til deres bestemmelsessted præcis, som de blev pakket.

Bestil stålbånd fra vores sortiment

Leder du efter blåneret højstyrke stålbånd, sortmalet stålbånd eller stålbånd, der er galvaniseret, eller endda rustfri stålbånd ? Intet problem! Vi har den rigtige omsnøring til dig på lager og rådgiver dig gerne om det produkt og løsning, der passer til dig . Køber du stålbånd hos os, er standard stålbånd også velegnet til mange anvendelser. Denne har et lavt kulstofindhold og er velegnet til mellemtunge varer. Det mellemstærke stålbånd bruges for eksempel til at sikre paller eller til at give yderligere forstærkning til anden emballage, såsom krympefilm. Alternativt kan du også finde stålbånd af højstyrkemateriale( high tensile) fra os. Stålbånd med særlig høj brudstyrke er også ideel til tunge omsnøringsopgaver. Dette stålbånd er også velegnet til alle industrier og kan bruges til lastsikring af en række varer.