Palleomvikler – Vi er ved din side med råd og handling

Palleomviklere bruges til, med det dertilhørende strækfilm/strækfolie, at sikre pallegods under transport. Strækfilm giver den stabilitet og overfladebeskyttelse, der er nødvendig for at sikre pallegods imod eks. fugt, snavs, skader og tyveri. Klassikeren blandt palleomvikerne er drejeskivevikleren. Pallen placeres først på en stabil drejeskive. Filmvognen bevæger sig derefter op og ned med den valgte strækfilm påmonteret filmvognen. Denne strækfilm vikles spiralformet omkring produktet/pallegodset ved hjælp af en roterende drejeskive . Afhængigt af pallespecifikationer og forsendelseskrav kan specifikt tilbehør også bruges til at optimere forsendelsessikkerheden, reducere filmforbruget og den nødvendige pakketid. Udover roterende drejeskiveviklere er der også svingarmsviklere, ringviklere osv. på markedet.

Flere lag tynd strækfilm vikles rundt om lasten/pallegodset eller produktet, dette gøres i hånden eller ved hjælp af en (mobil) palleindpakningsmaskine. Der er forskellige typer palleomviklere: karrusel-, arm-, ring- og vandrette viklere. Hver palleomvikler har sine specifikke egenskaber. En god indpakning betyder, at filmen vikler sig så tæt som muligt rundt om lasten uden at beskadige produktet. Dette holder prisen pr. palle/last så lav som muligt. Gennem mange års opbygget erfaring, faglig kompetence og et godt samarbejde med vores kunder sikrer vi optimal sikkerhed for emballagesystemer i enhver branche. Vi er kendetegnet ved en nutidig vision og tilgang: Vi bruger vores omfattende viden og erfaring til aktivt at søge efter innovative løsninger til dig.

FROMM PM- og AM-seriens automatiske pallevikler til polyester/spatel og stålbånd

Denne omsnøringsmaskine tilbyder en kompakt og pålidelig løsning til fuldautomatisk, vandret og lodret omsnøring med polyester- eller stålbånd. Vores kerneværdier om kundefokus, fleksibilitet, pålidelighed og innovation med professionel passion er oversat fra Fromms 70+ år i omsnøringsindustrien, og til en bred vifte af omsnøringsrammer, omsnøringsdispensere og andre muligheder, alle designet omkring kernen, dvs. verdenskendte, kompakte, holdbare og servicevenlige FROMM omsnøringshoveder og maskiner. Dette muliggør omsnøring af alle typer store, små og ujævne produkter i mange forskellige retninger. Altsammen med det formål at opnå maksimal transportsikkerhed med de lavest mulige samlede driftsomkostninger. Den rigtige løsning til ethvert produkt: modulopbygget eller individuelt tilpasset kundens nøjagtige krav.

En bred vifte af omsnøringshoveder, dispensere og andre værdifulde innovative muligheder. Avanceret industrielt design og høje kvalitetsstandarder gør FROMM omsnøringshoveder, bånddispensere og andre muligheder til absolutte hverdagsproduktionshelte, der kan modstå selv de hårdeste forhold. De passer også perfekt til enhver eksisterende eller ny anvendelse og behov. FROMM omsnøringshoveder er udviklet i FROMM forsknings- og udviklingscentret i Achern (Tyskland) og i Caprino (Norditalien) i henhold til de strengeste retningslinjer og er de måske bedste inden for automatisk omsnøring takket være den nyeste teknologi, enkelt design og konstruktion. som de anvendte materialer. FROMM bæredygtighedsregler gælder for FROMM hoveder, dispensere og alle moderne FROMM produkter. De er lavet af holdbare materialer, der let kan skilles ad og genbruges i separate genbrugssystemer.

Pallevikler pris – Vi tilbyder individuelle og passende løsninger

Gennem vores forskellige specialer tilbyder vi de bedste løsninger til både standard og kundetilpassede palleomviklere. Vi tilbyder vores kunder de bedste løsninger og sælger palleomviklere til konkurrencedygtige priser. Med skræddersyede løsninger kan vi tilbyde vores kunder bedre muligheder og fleksibilitet. Vi har vores egne erfarne ingeniører til at overvåge processen og foretage justeringer efter behov. Hos os får du altid rådgivning og service fra rigtige eksperter. Vi er fuldt ud forpligtet til at yde fremragende service og kvalitet. Vi kan også give dig al information om pallevikler, forskellige typer og priser på palleomviklere. Der er en grundlæggende kultur i vores virksomhed, hvor faglighed går hånd i hånd med innovation og kvalitet. Så vi stræber altid efter at udvide vores forretning, investere i ressourcer og teknologi for at blive din ideelle partner. Vores medarbejdere står ved din side med råd og handling.

Palleemballage og strækfilm

Vi tilbyder også et komplet udvalg af strækfilm til de forskellige strækfilmmaskiner og automatiserede palleomviklere som vi lagerfører. Strækfilm fås med eller uden forstræk. Det betyder, at strækfilmen strækkes under håndteringen i filmvognen. Der findes også en strækfilmsmaskine, der kan strække filmen med op til 400%, hvilket er med til at reducere omkostningerne til forbrugsmateriale for virksomheden. Vores erfarne emballagekonsulenter rådgiver dig om den rigtige emballageløsning til dit specialprodukt på baggrund af en grundig foranalyse og et gratis emballagetjek til dit specialprodukt. Sammen finder I den helt rigtige løsning til dig til en fornuftig pris. For virksomheder, der er interesseret i et langsigtet samarbejde, er der naturligvis også mulighed for en fordelagtig aftale om løbende levering af forbrugsvarer.