Emballage til forsendelse – Passende forsendelsesløsninger til dine individuelle projekter

Hvis du har brug for passende forsendelsesemballage til din virksomhed, er du kommet til det rette sted. Du kan købe forsendelsesemballage hos os. Med et team af eksperter i udvælgelse af alle typer forsendelsesemballage er det en leg at sende sikre og smukt indpakkede produkter.

En stor fordel ved at arbejde med os er, at vi kan levere den rigtige forsendelsesemballage til næsten alle produkter. Uanset om du ønsker at emballere fødevarer, leder efter billige bulkvarer eller ønsker at gøre klassisk emballage mere bæredygtig, kan vores produktsortiment garanteret opfylde dine behov.

Forsendelsesemballage er mere end blot at pakke varer ind til transport. Emballage til forsendelse skal beskytte sarte produkter mod transportskader og samtidig have stor betydning for kundens opfattelse af brandet.

De nyeste omkostningseffektive emballageeksperter vil gerne rådgive dig om den bedste emballageløsning. Vi tilbyder f.eks. plastposer til forsendelse og strækfilmemballage, der kan påføres paller både mekanisk og manuelt. For eksempel kan plastemballage af strækfilm have forskellige egenskaber som f.eks.

UV-beskyttelse, trykt film eller forskellige farver. Vi tilbyder også andre typer forsendelsesemballage som krympefilm og stræk- og krympehætter. På denne måde kan voluminøse genstande og paller, selv ustabile produkter, pakkes til transport på en ukompliceret og tidsbesparende måde. Ud over papkasser tilbyder vi også luftpuder som transportemballage, som er ideelle til at sikre containere.

Papirhylstre til forsendelse

Ved forsendelse skal produktet være så godt polstret som muligt. Fyldstoffer forhindrer, at varerne flytter sig frem og tilbage eller beskadiges under transporten. Den rigtige emballage forhindrer også, at produktet rasler unødigt. Walpak leverer al den emballage, du har brug for, for at sikre, at dine varer kommer sikkert frem. Vi leverer ikke kun passende forsendelsesemballage og alle former for fyldmaterialer til at fylde kasserne, men vi står også til rådighed med ekspertrådgivning om emballage.

Så du er garanteret at finde den ideelle emballageløsning til den rigtige pris. Vigtigst af alt støtter vi nye løsninger og miljøvenlige alternativer til konventionel bobleplast. Du kan også få en gratis prøvepakke for at være sikker.

Hos Walpak finder du alt, hvad du har brug for af forbrugsmaterialer til forsendelsesemballage, så kig efter emballagefyld lavet af 50 % genbrugsfilm til luftpuder eller 100 % genbrugs FSC-certificeret papir. Vores kartonfyld og forsendelsespapir beskytter varerne under pakning og forsendelse. Kartonfyldet fylder det ekstra rum i kartonen, så produktet er stabilt og sikkert og ikke bliver beskadiget under transporten. Uanset hvilket produkt du skal pakke og sende.

Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige emballage, så dine varer kommer sikkert frem til deres bestemmelsessted. Walpaks emballagekonsulenter har mere end 25 års erfaring med at fylde kasser og hjælper dig med at finde den bedste løsning til den bedste pris.

For at hjælpe vores kunder så meget som muligt tilbyder vi også gratis prøvepakker af vores produkter.

Kartonpolstring er en omkostningseffektiv form for emballagepolstring. Papirkassepolstring er oftest fremstillet af brunt papir og genbrugspapir, sidstnævnte af miljømæssige årsager. Pappolstring fås i forskellige kvaliteter og dimensioner.

Vi har også et bredt udvalg af specielle papirprodukter til specifikke anvendelser. Pappolstring fås både i ruller og i ark, afhængigt af den ønskede størrelse og vægt. Walpak tilbyder både trykt og utrykt papir til emballagefyldning, hvilket giver virksomheden mulighed for at tilføje sine egne stempler til emballagen.

Emballage til forsendelse – Vi er der for at hjælpe dig med råd og support

Vi bruger vores 25 års erfaring med emballage til at finde de nyeste optimerede løsninger. Med mange års erfaring inden for forsendelsesemballage til transportsikkerhed er vi ikke tilfredse med vores tilbud, før du er det.

Der udføres omhyggelige analyser og beregninger samt faktiske test af emballagen for at levere den mest effektive transportstretchfolie. A Til webshopemballage skal emballagen være særlig fleksibel. Hvis du f.eks. leder efter bæredygtig emballage, der giver optimal beskyttelse af dine følsomme produkter, men ikke har fået pålagt en uinteressant minimumsordre, kan vi hjælpe dig.

For at gøre dette skal du ikke kun vælge en emballage, der er fleksibel i størrelsen, men også have det rigtige fyldmateriale. Vi tilbyder emballageekspertise og erfaring med det mest økonomiske og bæredygtige design af kartonfyldning uden at gå på kompromis med sikkerheden ved produkttransport. Valget af forsendelsesemballage til kartonfyldning omfatter på den ene side 100 % genbrugte traditionelle boblefyld og på den anden side bæredygtigt papirfyld.

Vi er overbevist om, at bæredygtig emballage til transport ikke behøver at gå på kompromis med udseende eller sikkerhed. Derfor har vi bobleplast fremstillet af 100 % genbrugsplast. Dette er på ingen måde ringere end ren ny emballage af plastik.