Håndstrækfilm fra standard til Excess

Fra standard håndstrækfilm til Walpak-Excess håndstrækfilm

Walpak modtog i november måned en spændende forespørgsel på løsning af én for mange danske virksomheder kendt pallepaknings udfordring.

Virksomheden Universal Transport (UT) i Vejle, havde et problem. Lagerchef Søren Henriksen fortæller: UT modtager hver eneste uge et stort antal containere fra vore lagerhotelkunder, som vi er ansvarlige for at tømme, håndfilme og efterfølgende oplagre på vores lagerhotel. Vi havde en række problemer med den almindelige håndstrækfilm. Problemerne var som følger:

 • Medarbejderne ønskede en lettere håndfilmrulle, da de stod med denne 8-10 timer pr. dag
 • Emballeringen skulle foregå hurtigt og effektivt
 • Pallerne skulle folievikles så optimalt som muligt
 • Håndfilmen skulle være så konkurrencedygtig i pris som mulig.

Dette problem havde længe været til daglig irritation for Søren Henriksen, men efter en grundig afsøgning af markedet for emballage blev Walpak  valgt som fremtidig leverandør.

Bagggrunden var:

 • Bedre og stabil folie
 • Lav pris pr. palle
 • Hurtig levering
 • God ergonomi.

Lagerchef Søren Henriksen udtaler efterfølgende: Jeg kan anbefale Walpaks håndstrækfilm. Produktet er velfungerende, prisen er fair, og service helt i top.

 

Walpak Topfolie

Søren Henriksen forsætter: ‘Igennem mit tidligere virke, har jeg set, arbejdet og solgt meget forskelligt håndfilm, og min tilgang til opgaverne er derfor en kombination af bruger og specialist. Jeg har set, hørt og læst praktisk talt alt, hvad der er at vide om strækfilm. Jeg havde derfor en vis skepsis overfor forslaget fra Bent Walter – Walpak A/S om at prøve dette nye verdenspatenterede produkt, men set i lyset af de ovennævnte udfordringer, og det overordnede ønske fra Universal Transport ledelse om omkostningsreduktion, var jeg positiv overfor forslaget’.

Walpak leverede et testparti af håndfilm af den nye Walpak-Excess håndfilm til godkendelse, og Universal Transport har efter omfattende test og afprøvning oplevet følgende forbedringer i deres lager og logistik funktion:

 • En let håndrulle, som er nem for brugerne. Den er pga. af sin specielle foliestruktur væsentlig lettere end en almindelig 17 eller 20 my håndfilm
 • En effektiv emballering af pallerne, der som følge af de specielt forstærkede foliekanter, sikrer godset bedre end almindelig håndfilm. Man kombinerer folievikling med omsnøring, og opnår herigennem den optimale palleomvikling
 • Væsentlig reduktion af strækfilmomkostningen
 • Mindre brug af emballage – til glæde for miljøet

Søren Henriksen afslutter: ‘Valget af Walpaks Excess film, er det rigtige for os. Mine folk i pakkeriet har fået en bedre løsning, en lettere strækfilmrulle, og vores omkostninger til pallepakning er faldet. Jeg kan nemt anbefale dette Walpak produkt til andre virksomheder’.

Info:

Universal Transport & Flytteforretning er et erfarent transport og flyttefirma, som blev etableret i 1991.

Firmaet beskæftiger sig med alle former for flytte- og transportopgaver i både ind-  og udland, for såvel det private erhvervsliv, samt det offentlige.

Der er desuden et tilknyttet lagerhotel, som benyttes af en lang række danske virksomheder.

Universal råder over en lagerkapacitet på 20.000 kvadratmeter, heraf en nybygget terminal på godt 8.000 kvadratmeter, der suppleret med en vognpark på godt 50 køretøjer, gør på bedste vis virksomheden i stand til at imødekomme kundernes krav om en hurtig og præcis logistikløsning.

Se mere om virksomheden på www.universaltransport.dk