Omc H Series 4 Scaled

OMC-H-serien

Markedets mest robuste og mest pålidelige fuldautomatisk strækfilmvikler til industriel brug.

Vi leverer løsninger op til 150 paller pr. time. OMC-H rotationsarmsmaskine strækfilmvikler forskellige pallelaster (med eller uden palle) vertikalt med strækfilm. Maskinens layout defineres i henhold til det maksimale mål på pallelasten. Ud over foruddefinerede modulformater kan der ydermere fremstilles kundetilpassede konstruktioner. Vi producerer de største fuldautomatiske strækfilmviklere på markedet. Moderne teknologi og strækfilm power-pre-stretch-enhed gør det muligt at opnå en både økonomisk og robust transport emballage.

Der er mulighed for at maskinerne kan udstyres med forskellige ekstratilbehør. Tilbehøret er tiltænkt for blandt andet for at imødekomme kravene på forskellige kundesegmenter og behov og segmenter: integreret toparksdispenser (støv- eller sprøjtsikkert) – automatisk rulleskiftssapplikator (1 + 3 eller 1 + 9 ruller)- paphjørne applikator med forskellige paphjørne magasinetyper – 2 motors filmvogn (trinløs justering af forstræk)-dobbelt svingarmkonstruktion for at opnå op til 150 paller pr. time Filmvogn til 750 mm bred strækfilm

Omc V Knowhow Scaled

Med OMC-V – Serien

Emnerne drives med kæder eller en conveyor lodret igennem en roterende ring. Produkterne bliver indpakket med strækfilm i et spiralformet mønster eller kun med et strækfilmbånd, også strøer / bundbjælker kan fastgøres med specifikke elastiske bånd. Maskinens størrelse defineres i henhold til produktets maksimale diagonale mål. Fromm konstruerer og fremstiller verdens største strækfilmsringvikler. Vi leverer vores løsninger til forskellige segmenter.

De vigtigste tilbehørsmuligheder er:-integreret toparksdispenser, udstyr til svejsning af filmhale -automatisk strækfilmrulleskift 1 + 3 filmrulle, 2 motors filmvogn (trinløs justering af forstræk) ring højdejusteringssæt for kompensation for stor belastning – pallelast understøtningsruller på toppen / siden-Wrapzone transportører til forskellige pallelaster. I tilfælde af meget store genstande (som eks. EPS-blokke eller lignende) er vi i stand til at levere innovative OMC-VO-maskiner. I stedet for traditionel ring foretages maskinens rektangulære form efter produktets dimensioner.

OMC-R Series

OMC-R-strækfilmsmaskiner kan pakke forskellige ruller af papir, stål, aluminium eller komposit mm. Maskinen kan udstyres med drejearm til aksial indpakning eller med lineært bevægeligt hoved til radial indpakning. Under indpakningsprocessen roteres rullen på roterende ruller, som kan være en del af maskinlevering. Det er også muligt at integrere det radiale strækfilmomviklingshoved i kundernes eksisterende coiler-enhed eller andet udstyr.

OMC-CW (Curtain Wall)

OMC-CW (Curtain Wall) ” gardin strækfilmvikler maskiner” kan bruges, hvis produkterne er rektangulære og har brug for vejrbeskyttelse og ønske om markedsføring direkte på produktet som forsendes. Den endelige emballering af emner dannes ved at placere det øverste ark mellem to sidefilmlag. Sidefilmene strækkes og påføres med spændevalser og ved afslutningen af processen forsegles folien. Slutresultatet er en stærk og vandtæt emballage, der også kan udstyres med eksempelvis trykt firmalogo.