pakketape papirtape tape med tryk
papirtape pakketape

Vores automatiske tapedispensere kan bruges til mange typer tape:

  • Papir tape
  • Tape af genbrugsplast
  • Tape med høj vedhæftning
  • Tape med tryk
  • Performance tape
  • Maskintape
  • Easy Tear Tape
  • Tape-dispensere

Automatisk tapedispenser støtter dig med din transportløsning

Til transport af varer har vi ikke kun brug for sikker forsendelsesemballage. Frem for alt skal den være tæt lukket. Den nemmeste og mest effektive måde at gøre dette på er ved at bruge en automatisk klæberulledispenser. Selvklæbende klæberuller skal være af højeste kvalitet, for at sikre en sikker transport. Samtidig skal det modstå forskellige krav. Derfor skal du ved køb sikre dig, at klæberullen svarer nøjagtigt til den påtænkte anvendelse. Dette sikrer, at dit gods er optimalt beskyttet mod skader på hele transportvejen, og at dit gods kommer sikkert og ubeskadiget frem. Afhængigt af tapens anvendelse tilbyder vi materialer, fremstillingsprocesser og prisklasser.

Automatisk tape dispenser for sikker transport

Brug en af vores automatiske klæberulledispensere for sikker transport!
Optimer din proces med vores klæberulledispensere! Vores automatiske dispensere er perfekt til at forsegle pakker hurtigt og effektivt. Med den praktiske og lette automatiske dispensering kan du nemt og bekvemt udrulle klæberullen til den ønskede længde. Vi tilbyder forskellige modeller til forskellige formål. Vælg mellem en sikker hånddispenser, eller en robust automatisk dispenser. På grund af den fleksible håndtering og den lave vægt kan en automatisk tapedispenser bruges i hele virksomheden.

Automatisk tapedispenser understøtter pakkeprocessen

En automatisk tapedispenser er særligt praktisk, fordi den ikke behøver at stå på et fast sted og dermed giver mere fleksibilitet under transport.

Vælg mellem mekaniske og automatiske tapedispensere. Derudover gør automatiske tape-dispensere håndteringen af klæberulle produkter meget lettere. Automatiske dispensere øger i høj grad arbejdshastigheden ved tapeskæring, kontrollerer materialer, sikrer dimensionsnøjagtighed og sparer tid. Vores automatiske dispensere leveres som standard med et hærdet knivblad. Disse egner sig stort set til alle almindelige klæberulle. Hos distributionscentre, e-handelsvirksomheder, trykkerier, emballagevirksomheder, brevbutikker og andre producenter løser disse maskiner med det dertilhørende klæberuller deres opgaver præcist og pålideligt.

Når det kommer til præcis afskæring af alle typer tape, giver vores automatiske tapedispensere en effektiv, tidsbesparende og bekvem løsning på kommercielle behov.
Den automatiske tapedispenser gør præcis det på en automatiseret måde. Du sparer materiale, arbejde og tid. Samtidig sikrer et præcist snit, at det bæredygtige udtryk er rigtigt.

WG bånd bruges med eller i stedet for PET bånd/polyesterbånd og stålbånd til tunge genstande. WG bånd, også kaldet WG strap, er en tekstilbånd af polyester. WG-båndene er stærke nok til at erstatte stålbånd, men de er samtidig også bløde, har ingen skarpe kanter og er meget behageligt at arbejde med.
WG bånd er muligt fra 9 til 50 mm bredde og fås i tre forskellige kvaliteter.
WG båndet kommer med en båndstrammer, der forbindes til båndet som allerede er ført igennem stålspændet. Der findes forskellige polyesterbånd af høj kvalitet. Dette afspejles i tykkelsen og dermed i pallelastens stabilitet.
Kontakt os gerne for en uforpligtende konsultation online eller ved personligt fremmøde.