Chopper Båndklipper Til Stålbånd Og Plastbånd Omsnøring Tilbehor Fromm Walpak

Båndklipper til stålbånd og plastbånd

Virksomheder, der modtager omsnøringsbånd som en del af emballagen, har normalt problemer med bortafskaffelse af stålbånd og plast/polyesterbånd. De bånd, der ikke kan genbruges, kræver stort volume til bortafskaffelse. Volumen-vægt-forholdet er meget uegnet til skrotindustrien. En ”chopper” til stålbånd og plastbånd tilbyder et attraktivt alternativ.

Model 300 er ideel til plastbånd og stålbånd. Denne model er et økonomisk svar på at holde dit lager rent og skrotfrit, reduktion af medarbejderskader og reduktion af bortskaffelsesomkostninger. Model 300 er en perfekt løsning til emballage-, træ- og stål vareindustrien! Denne båndhakker er designet til at passe ovenpå en olietønde eller kan sidde på et valgfrit stativ.

Din virksomhed har brug for denne ”chopper”, fordi: Den er den ideelle enhed til din varemodtagelse, tømmer eller lager.

Hvordan virker maskinen ” chopperen”

Indfør bare materialet (båndet) i indføringstragten. Griberullen (knivruller) griber derefter materialet og trækker det ind i den roterende knivsti. Griberullen vil fortsætte med at trække med en hastighed på 37 meter i minuttet, indtil materialet er klippet op, eller operatøren frigiver griberullen via frigørelseshåndtaget.