Båndstrammer / elektrisk Båndstrammer

P403 båndstrammer

P403

Manuel Omsnøring Walpak
P404 båndstrammer

P404

Manuel Omsnøring P403 Walpak

Båndstrammere for en effektiv produktsikkerhed og emballering

En båndstrammer er en maskine som benyttes til at tilspænde omsnøringsbånd i stål og pet/plastbånd. Moderne båndstrammere kan betjenes effektivt, og stramme båndet til den nødvendige tilspænding, og derefter afskære det til i den korrekte længde og afslutningsvis sammensvejse båndet i en enkelt operation. Båndstrammerne kommer i manuelle og automatiske udgaver til henholdsvis plast- og stålbånd.

Stålbånd er ekstremt stærkt og ekstremt holdbart, så det kan bruges i forbindelse med tunge forsendelsespakker og transport af store genstande. Stålbånd fås i flere bredder og tykkelser, og stålbånd kan vælges til manuelle eller automatiske båndstrammere, baseret på kundens behov.

Både runde og firkantede genstande kan bundtes med manuelle båndstrammere. En båndstrammer med en dertilhørende metalplombe, kan bruges til at spænde rundt på genstande, eks. firkantede og runde.

Til flade stykker er der en båndstrammer med tætningsfri lukning eller en tætningsløs rem.

Båndstrammere med praktisk batteridrift

For eksempel tilbyder vi en manuel båndstrammer, der kan bruges hurtigt, nemt og effektivt ved hjælp af det opladelige batteri. Halvautomatiske båndstrammere kan gøre en verden til forskel i håndteringen af pakkeprocessen, og bruger du eks. tape til daglig for at sikre gods for transport, er en fuldautomatisk båndstrammer ideel.

Derudover kan manuelle båndstrammere bruges til runde, firkantede og rektangulære emner. Til disse emner anvendes særligt stærke stål- og polyesterbånd, og vi anbefaler plombefri forseglinger af stål- og polyesterremme til flade stykker.

Kraftige bånd for ekstra sikkerhed

Når du opbevarer og transporterer gods, er det vigtigt at bruge kraftige bånd for ekstra sikkerhed. Paller, æsker og andre emner kan pakkes ind med PET-bånd eller også kendt som polyesterbånd. Denne emballering vil sikre at emnerne ikke flytter sig under forsendelse. Så hvis du bruger omsnøringsbåndet i henhold til producentens anvisninger, vil din forsendelse ankomme til modtageren intakt.

Som emballageeksperter bringer vi dig mere end 25 års erfaring med at finde din ideelle omsnøringsløsning, hvad enten det er polyesterstrap, pp strap, stålbånd eller en anden omsnøring. Du kan naturligvis også få kundetilpasset din emballage og emballagematerialer skræddersyet til dine individuelle behov.

Båndstrammere – Vi tilbyder dig teknisk support

Vi yder teknisk support til alle strammere fra vort eget værksted i København.
Du kan også få forbrugsvarer som omnøringsbånd og folie direkte hos os, med fleksible leveringsmuligheder og attraktive priser.

Kontakt os for fastpristilbud og detaljeret rådgivning om tilgængelige produkter. Med den verdensomspændende tekniske support fra vores partnere får du en dobbelt fordel. Vælg vores højkvalitets båndstrammere og brug maskiner, forbrugsstoffer og teknisk support fra én enkelt kilde.

Uanset om du leder efter en batteridrevet båndstrammer eller en automatisk båndstrammerstrammer og har brug for rådgivning om de bedste materialer, bruger vi mange års erfaring og ekspertise til bedst muligt at imødekomme dine individuelle behov.

Vi bruger altid den nyeste teknologi til at levere stabile og økonomiske emballageløsninger, der hjælper os med at forblive konkurrencedygtige med hensyn til både total investering og produktionseffektivitet. Stålbånd er særligt populære som de mest robuste omsnøringsbånd. Ekstremt holdbare stålbånd fås i en række forskellige bredder og mål, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov.

Båndstrammere – hvilket materiale?

Polyesterstrap, også kaldet PET-bånd eller polyesterbånd, bruges til at omsnøre tunge genstande som træ, aluminium, stål osv. på grund af dens meget høje brudstyrke. Polyesterremmene er designet til nemt at kunne fjernes, når lasten skal pakkes ud igen. Polyestertape fås i bredder fra 9 til 32 mm og tykkelser fra 0,4 til 1,2 mm. Vi tilbyder to typer polyesterstrop.

Premium polyester omsnøring til mere krævende applikationer, hovedsageligt til fuldautomatiske omsnørings- og omsnøringssystemer som vores OMS omsnøringssystem. Budget polyesterbånd bruges til mindre krævende opgaver, for det meste mindre omsnøringsopgaver.

Vores produktsortiment omfatter også polyesterstropper i forskellige farver som hvid, sort, grøn eller transparent. Polyesterbånd med logo i op til 4 farver kan også bestilles efter dine ønsker. Polyesterbånd opfylder altid alle sikkerhedskrav, inklusive DIN-standarder. For mere information om denne type bånd, kontakt os venligst. Plastbånd af polypropylenmateriale, såkaldte PP-strap eller polypropylenbånd, bruges til mellemtunge varer, fx til at lukke kasser eller bundte produkter.

PP bånd er almindeligt anvendt og er den billigste type bånd i serien. Plastbånd fås i bredder fra 5 til 19 mm og tykkelser fra 0,5 til 1,0 mm. Vi tilbyder to typer polypropylen stropper. Premium PP omsnøring er til de mere krævende omsnøring og bruges mest i systemer som fuldautomatiske omsnøringsmaskiner og OMS omsnøringssystemer, samt budget udgave til håndbrug.