Walpak leverer papirløsninger til kassefyld. Alle løsninger overholder de seneste krav til FSC. Alle maskiner er med dansk display og betjening.

Polyesterbåndsmaskiner til 25 mm polyesterbånd

Walpak er glad for at kunne præsentere markedet for vor nye løsning til 25 mm polyesterbånd, med brudstyrker på op til 12.500 N for vor premium-strap, kan vi tilbyde Dem et virkelig stærkt alternativ til stålbånd, eller eks. 19 mm polyesterbånd. Kontakt vor salgsafdeling på tlf.: 7020 2090 for mere information.

Walpak leverer luftpudeløsninger i bionedbrydelig folie med kundens eget kundelogo

Walpak har i samarbejde med en række danske virksomheder introduceret lønsomme, effektive og ergonomiske løsninger til luftpudeproduktion.
Løsningerne spænder fra små maskiner til fuldautomatiske anlæg Alle folier er godkendte bionedbrydelige folier.

Plombefri rundspænding med 16 eller 19 mm polyesterbånd

Walpak er stolt af at være det første omsnøringsfirma i Danmark, som kan præsentere markedet for løsninger til rundspænding med PET-strap. Løsningen er fuldkommen unik og findes ikke hos andre producenter. Kontakt vor salgsafdeling på tlf.: 7020 2090 for mere information.

Walpak leverer helautomatisk polyesterbåndmaskine med pallestabler til polyesterbånd

Walpak har succesfuldt projekteret, leveret samt installeret helautomatisk anlæg til bundtning af stålplader på paller. Anlægget er leveret i samarbejde med OMS.

Anlægget har desuden en unik løsning til stabling af paller efter omsnøring. Dette effektiviserer den efterfølgende håndtering med gaffeltruck og sparer derfor kunden for 2 tidskrævende processer, manual omsnøring samt stabling. Alt gøres i dag i én samlet proces.

Walpak lagerfører nu de helt nye håndbårne omsnøringsmaskiner – model P328 og P329 til polyesterbånd

Maskinerne leveres i 3 variationer: Automatisk, semiautomatisk og manuel. Dette vil tilgodese ethvert behov for manuel omsnøring, som måtte findes i dette marked. Der er desuden en lang række nye features, som eksempelvis en forstærket motor samt elektronisk overvågning af maskinens performance.

Løsningerne er fuldkommen unikke, og findes ikke hos andre producenter. Kontakt vor salgsafdeling på tlf.: 7020 2090 for mere information.

Omsnøring med 32 mm PET-strap

Walpak kan som det første omsnøringsfirma i Danmark tilbyde polyesterbåndsløsninger til omsnøring med 32 mm PET-strap.

Løsningen har vist sig meget populær hos de kunder, som i dag benytter stålbånd i eks. 19 eller 25 mm og ønsker at skifte til en mere tidssvarende løsning.

Ligeledes kan kunder, som benytter eks. 16 eller 19 mm PET-strap med fordel reducere antallet af omsnøringer fra eks. 8 til 6 på langgods etc. ved hjælp af kraftigere PET-bånd.

Nyhed – FROMM touch screen båndstammer S-serie

Markedets bedste båndstrammer bliver endnu bedre. Se nedenfor og bestil en maskine til test hos jer.

Hent PDF P328 S

Hent PDF P329 S

Hent PDF “Strong, Smart, Safe”