Walpak 3. generation af specialister

Omsnøringsbånd, også kaldet strapbånd eller emballagebånd, bruges til omsnøring af paller, papkasser eller andet gods i forbindelse med emballering og beskyttelse af forsendelser ved transport. Hvilken type omsnøringsbånd man skal bruge afhænger af, hvad det er for noget gods, man transporterer og vægten af dette.

Uanset dine behov så har Walpak det rette omsnøringsbånd til din virksomheds produkter. Hvis du er i tvivl om hvilken type omsnøringsbånd, der er den rette for jeres virksomhed, så kontakt os gerne og få kyndig vejledning af vores emballageeksperter, som har over 10 års erfaring indenfor transportemballage.

Ring til os på tlf: 7020 2090.

Walpak har et komplet sortiment af omsnøringsbånd samt omsnøringsmaskiner, og vi kan levere totalløsninger, som er skræddersyet til netop jeres virksomhed.

Omsnøringsbånd inddeles i fire hovedgrupper:

Polyesterbånd

Omsnøringsbånd lavet af polyester, også kaldet PET-bånd eller PET-strap, benyttes til strapping af tungt gods som for eksempel træ, aluminium, stål med mere, da denne type omsnøringsbånd har en meget høj brudstyrke. Strapbånd af polyester fås i bredden 8 til 32 mm og i tykkelsen 0,4 til 1,2 mm. Vi tilbyder to kvaliteter af polyesterbånd:

  • Premium polyesterbånd til de mere krævende applikationer, oftest til brug i helautomatisk omsnøring og omsnøringsanlæg som eksempelvis vores OMS-omsnøringssystemer. Se mere her på siden under helautomatik og se desuden den seneste introduktionsvideo
  • Budget polyesterbånd til de mindre krævende opgaver, oftest til den mindre omsnøringsopgave evt. sammen med vore røde budgetmaskiner

Vores sortiment indeholder desuden polyesterbånd i forskellige farver: Hvid, sort, grønt eller transparent. Polyesterbånd kan endvidere bestilles med logo i op til to farver fuldstændigt efter jeres ønske. Omsnøringsbånd af polyester overholder altid alle sikkerhedskrav, herunder DIN-normerne. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger om denne form for omsnøringsbånd.

Stålbånd

Omsnøringsbånd af stål benyttes ligeledes til transportsikring af tungt gods, eksempelvis betonblokke, træ, rør eller lignende. Stålbånd findes i bredder fra 13 mm til 32 mm, samt med en tykkelse fra 0,4 mm til 1,0 mm. Vi tilbyder et komplet sortiment af standard stålbånd såvel som High Tensile stålbånd, der med de unikke egenskaber og den høje brudforlængelse er særdeles velegnede som strapbånd til stålindustrien og stålgrossister, samt ved distribution af rør og plader i øvrigt. Vores sortiment af strapbånd i stål indeholder alle eksisterende overfladebehandlingerne på markedet: Blånet, sortlakeret samt zinkstøvlakeret. Alle stålbånd overholder naturligvis de gængse sikkerhedskrav – heriblandt DIN-normerne.

PP-strap

Omsnøringsbånd i plast i materialet Polypropylen, kaldet PP-bånd eller PP-strap, bruges til middeltungt gods og til eksempelvis lukning af papkasser eller bundtning af produkter. PP-strap bliver ofte brugt og er den billigste form for omsnøringsbånd i sortimentet. Omsnøringsbånd af plast findes i bredden 5 til 19 mm, samt i tykkelsen 0,5 til 1,0 mm. Vi tilbyder to kvaliteter af strapbånd i Polypropylen:

  • Premium PP-strap er til den mere krævende omsnøring, oftest til brug i helautomatiske omsnøringmaskiner og anlæg som for eksempel vores omsnøringssystemer fra OMS. For yderligere information om omsnøring i større anlæg, se en introduktionsvideo vedrørende dette nederst på siden.
  • Budget PP-strap er omsnøringsbånd der egner sig til den mindre krævende opgave, hvor omsnøringsmaskiner fra f.eks. Fjernøsten med fordel benyttes.

Vi tilbyder PP-strap i en række forskellige farver, desuden kan PP-strap fremstilles med logo i op til to farver efter dit ønske. Disse omsnøringsbånd af plast overholder alle gængse sikkerhedskrav - inklusiv DIN-normerne.

WG-bånd

WG-bånd bruges til tungt gods sammen med, eller som erstatning for, PET-bånd og stålbånd. WG-bånd, også kaldet VG-bånd er tekstil strapbånd lavet af polyester. WG-bånd er så stærkt, at det kan erstatte omspændingsbånd af stål, mens det er langt mere behageligt at arbejde med, da det er blødt og uden skarpe kanter. WG-bånd kommer i bredden 9 til 50 mm og i tre forskellige kvaliteter. WG-bånd leveres med stålspænder og dertilhørende efterspænder / båndstrammer. Kontakt vores salgsafdeling på tlf.: 7020 2090 for flere informationer omkring de forskellige typer omsnøringsbånd, så hjælper vi din virksomhed med at finde den bedste løsning for jer.

kontakt os 

Læs mere om vores sortiment af

Walpak Stålbånd omsnøringsbånd metalbånd