Vores fødevareemballage sikrer optimal beskyttelse

Er du på udkig efter fødevareemballage af høj kvalitet til dine produkter? Lægger du vægt på bæredygtig fødevareemballage? Så er du i gode hænder hos os. Mens emballagens hovedfunktion er at beskytte produktet, skal vi også formidle alle de oplysninger, vi har brug for, for at sikre, at produktet præsenteres for vores kunder på den bedst mulige måde. Emballageformatet for fødevareemballage kan have en betydelig indvirkning på produktets bæredygtighed. Overdreven fødevareemballage er spild af ressourcer, øger forsendelsesomkostningerne og opfattes ofte negativt af forbrugerne. Utilstrækkelig fødevareemballage kan beskadige produkterne, forkorte holdbarheden og forårsage uønsket madspild. Dette bør undgås for enhver pris. Med vores fødevareemballage beskytter du dine varer optimalt

Plastemballage til fødevarer

Strækfilm fås i forskellige udformninger og bruges f.eks. til at pakke paller ind til forsendelse som transportemballage. – Eller strækfilm anvendes på paller, der skal opbevares på lageret for at beskytte dem mod fugt og snavs. Strækfilm bruges også ofte til at pakke kartoner ind under palletering for at stabilisere kartonerne på pallen. Strækfilm er en plastfolie, der bruges til at sikre, pakke og stabilisere produkter under transport og opbevaring. Strækfilm er fremstillet af lineær polyethylen med lav densitet, og benyttes i vid udtrækning til emballage til fødevarer.

Når filmen er påført, trækkes og strækkes den rundt om produkterne for at opnå stabilitet og en afbalanceret produktbelastning. Strækfilm fås i forskellige bredder, tykkelser og farver som f.eks. klar, hvid og sort. Vores erfarne emballagekonsulenter rådgiver dig om den rigtige emballageløsning på baggrund af en grundig indledende analyse og gratis emballagetest for dit specifikke produkt / pallelast. På den måde kan vi sammen finde den rigtige løsning til dig til den rigtige pris. For virksomheder, der er interesseret i et permanent partnerskab / forretningsforhold, er der naturligvis mulighed for at indgå en fordelagtig aftale om løbende levering af forbrugsvarer. Til nogle opgaver er polstringsmaterialer/kassefyld af genbrugspapir ikke tilstrækkelige, og der skal anvendes plast. Men også hér fokuserer vi på at håndtere fyldmaterialer så bæredygtigt som muligt ved at tilbyde en række miljøvenlige alternativer ud over standardfolier til luftpudeproduktion.

I vores udvalg af fyldmaterialer finder du f.eks. luftpuder, der er fremstillet af 100 % genbrugsplast fra trediepart. På denne måde genbruges plast ressourcerne flere gange i stedet for at producere en stor mængde affald fra emballagemateriale til engangsbrug. Vores biologisk nedbrydelige film eller komposterbare film er særligt bæredygtige.

Miljøvenlig fødevareemballage

Er du på udkig efter bæredygtig og miljøvenlig fødevareemballage, og fungerer plastemballage til fødevarer bedst ? Så er du kommet til det rette sted. ISO 50001-certificering bekræfter, at virksomheden arbejder struktureret og strategisk på at reducere organisationens miljømæssige fodaftryk, og at virksomheden er forpligtet til at forbedre sin miljøstyring. ISO 50001 kan hjælpe dig: Forbedre energipræstationerne, herunder energibesparelse, -anvendelse og -forbrug. FSC er et internationalt, non-profit-mærkningssystem for træ og papir.  Derfor kan du finde FSC-seglet på vores fødevareemballage af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed.

Det kan du, for i en FSC-skov fældes der ikke mere træ, end skoven kan vokse igen. Samtidig sikrer FSC, at dyrelivet er beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er veluddannede og godt betalt. PEFC giver dig sikkerhed for, at det træ, der forarbejdes fra savværk til de endelige produkter på hylderne, kommer fra bæredygtigt skovbrug. PEFC er verdens største skovcertificeringsordning for bæredygtig skovforvaltning. PEFC er et miljømærke, der sikrer en mere bæredygtig fremtid ved at beskytte dyrelivet og bevare biodiversiteten i og omkring vores skove.

Kartonemballage til fødevarer

Hos os finder du alt ud over papemballage til fødevarer. Vi kan tilpasse denne fødevareemballage til at opfylde dine individuelle behov. Uanset om du er på udkig efter 50% genbrugsfilm til luftpuder eller materialer til emballagefyld lavet af 100% genbrugspapir med FSC-certificering. Kartonfyldningen tjener som beskyttelse af dine varer, når du pakker og emballerer dem til forsendelse. Papfyldet fylder det overskydende rum i kassen og har en stødabsorberende effekt, så produkterne står stabilt og sikkert – og ikke skramler under transport. Uanset hvilket produkt du skal pakke og sende, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige fødevareemballage til dit produkt, så dine varer kommer sikkert frem. Vores emballagekonsulenter har årtiers ekspertise inden for fyldning af kasser og kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til den bedste pris. For at hjælpe dig så godt som muligt tilbyder vi en gratis prøvepakning af dit produkt. Med mange års erfaring inden for fødevareemballageproduktion er vi ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det, og vi involverer dig i processen.