Forsendelse af brudsikre varer med en boblekuvert

Boblekuverter er særligt velegnede til sikker forsendelse af skrøbelige varer. En boblekuvert beskytter de ting, der er i den, takket være dens stabile struktur. Den polstringsfolie, der er anbragt på indersiden af kuverten, afbøder stød og stød, som næsten ikke kan undgås ved transport af varer, så kuvertens inderside når frem til modtageren uden skader. Desuden forhindrer plastikbobleplasten, at der trænger fugt ind i kuverten. En anden fordel er, at en boblekuvert ikke kan rives i stykker. Den robuste plastfolie er vanskelig at beskadige og beskytter endda mod brud forårsaget af f.eks. skarpe genstande. Især når det drejer sig om følsomme genstande, der let kan gå i stykker, er det derfor meget nyttigt at bruge en konvolut med Bobleplast Pose. Vil du f.eks. sende smykker, elektroniske komponenter eller bøger? I alle disse tilfælde er en boblekuvert ideel. Generelt er bobleposer særligt velegnet til små forsendelser, da boblekuverter allerede fås i meget små størrelser. Dette gør det muligt at pakke selv små genstande kompakt og sikkert, uden at der er risiko for, at varerne glider rundt på grund af for stor emballage.

Walpak tilbyder dig mange typer transportemballage – herunder boblekuverter af høj kvalitet!

Walpak finder den optimale emballageløsning til dig og dine behov. Hvis du er i tvivl om, hvilken type emballage du skal bruge til dine produkter, kan du kontakte os, så vores kompetente og erfarne team kan hjælpe dig! Blandt de mange emballagemuligheder i vores sortiment er f.eks. Bobleplast-konvolutter. Du kan købe dem hos os i mange forskellige formater. Bobleconvolutes er en særlig fordelagtig emballage, da de beskytter varerne under transport, men samtidig har en lav egenvægt. På grund af den lave vægt af boblekuverter er transportomkostningerne også relativt lave. Det gør transporten af din virksomheds produkter effektiv og bæredygtig. En smidig og præcist koordineret logistik- og transportproces er afgørende for enhver succesfuld virksomhed.

Gør varerne hurtigt klar til forsendelse med ukomplicerede boblekuverter

Boblekuverter er nemme at klargøre til transport med få trin. Det er ikke nødvendigt med komplicerede, tidskrævende foldnings- eller pakningsteknikker for at bruge en boblekuvert. Det eneste, du skal gøre, er at lægge de varer, der skal sendes, i en boblekuvert og derefter forsegle den forsvarligt. Herefter er dine varer direkte klar til afsendelse og kan sendes til dine kunder. En hurtig og effektiv logistikafdeling har stor betydning for en virksomheds succes.

Jo hurtigere et produkt er klar til afsendelse og kan sendes efter købet, jo hurtigere når det frem til kunden. En hurtig levering har en positiv indflydelse på kundetilfredsheden og får dig til at fremstå som en kompetent og pålidelig virksomhed. Kunden får tillid til dig og er meget mere tilbøjelig til at købe hos dig igen i fremtidige situationer.

Bobleposer fra Walpak – bæredygtige og miljøvenlige!

Da bæredygtighed er meget vigtig for os, og vi er klar over, at vi som en indflydelsesrig virksomhed både kan gøre en forskel og fungere som rollemodel, designer vi vores produkter så bæredygtige som muligt. Derfor er alle vores bobleplastposer og boblekuverter fremstillet af 100 % genbrugsplast. Så du kan købe vores bobleplastposer med god samvittighed og bruge dem til daglig brug i din logistikafdeling. Det kan betale sig at vælge miljøvenlig emballage. Det afspejler jeres progressive værdier og gør jer dermed mere attraktive som virksomhed. Ved at overveje og gennemføre bæredygtighed styrker du din virksomheds image. Efterhånden som flere og flere mennesker lever og tænker miljøbevidst, kan du overbevise flere og flere mennesker om dit brand. Vælg bæredygtige bobleplastposer fremstillet af 100 % genbrugsplast, og høst fordelene.

Boblekuverter giver mange muligheder for individuel markedsføring

Da en boblekuvert normalt har et stort frit område, er det muligt at designe den kreativt. Hvis du f.eks. trykker dit eget logo eller slogan på boblekuverten, kan du ikke kun bruge den som emballage, men også som reklameplads. Det har en tiltrækkende og seriøs effekt på kunden. Det øger også sandsynligheden for, at folk vil genkende dit brand. At gøre boblekuverter unikke og iøjnefaldende skaber genkendelighed, især blandt de klassiske standardmodeller. Så det er en nem måde at udvide din rækkevidde og blive mere succesfuld og kendt på. Da emballagen til dine varer også er det første, en ny kunde ser, når han/hun har afgivet en ordre, er det værd at påvirke dette første indtryk positivt med et tiltalende design. Et godt første indtryk er psykologisk set meget vigtigt for den samlede vurdering af din virksomhed og dine produkter.

Så ved at bruge en boblekuvert garanterer du på den ene side, at dine varer når frem til kunden ubeskadiget med den beskyttende Bobleplast Poser, og på den anden side efterlader du et godt førstehåndsindtryk ved at trykke kuverten.